Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην Κομοτηνή η κυβέρνηση άφησε ανενόχλητο ένα φιλοτουρκικό κόμμα με τις γνωστές του θέσεις περί μη τουρκοποίησης της Θράκης να διαδηλώσει ανενόχλητο. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ότι οι Έλληνες πολίτες που έκαναν αντισυγκέντρωση σε αυτό το καθαρά φιλοτουρκικό κόμμα διαμαρτυρόμενοι για την τουρκική προπαγάνδα εντός των ελληνικών συνόρων αντιμετωπίστηκαν από τις δυνάμεις καταστολής της “ελληνικής” αστυνομίας. Είναι ανεπίτρεπτο οι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών εναντίον των Ελλήνων επειδή διαμαρτύρονται για την ελληνικότητα της Θράκης.

Σπύρος Κ. 

Σαν Σήμερα: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος καθιστά τον κομμουνισμό ιδιώνυμο έγκλημα

Πόσα ακόμη τρομοκρατικά χτυπήματα πρέπει να δεχτεί η Ευρώπη για να καταλάβουμε όλοι ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι επιζήμια για την ασφάλεια των πολιτών της; Ως πότε η Ελλάδα θα πληρώνει το τίμημα αυτής της πολιτικής προσπαθώντας να αγιοποιήσει ένα τόσο μείζον ζήτημα όσο αυτό της λαθρομετανάστευσης. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι κατατρεγμένοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται για να επιβάλουν την κουλτούρα της μπούρκας και να σκορπίσουν τον σκοταδισμό τους σε όλη την Ευρώπη. Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς, αλλιώς καθημερινά θα θρηνούμε θύματα ισλαμικής τρομοκρατίας.

Κ.Κ.

Ελένη Ζαρούλια για τα ζητήματα ασφάλειας στην εκμετάλλευση υδρογονανθράκων – ΒΙΝΤΕΟ

Η 24η Ιουλίου κάθε έτους αποτελεί ημέρα ντροπής. 42 χρόνια μετά πολλοί Έλληνες δεν ξεχνούν  την προδομένη Κύπρο μας και το έγκλημα που έγινε σε βάρος της, για να εγκατασταθεί στη πατρίδα μας η οικονομική δικτατορία που ζούμε σήμερα. Τιμήθηκε η μνήμη  εκείνων, που έπεσαν, φυλάττοντας Θερμοπύλες στην Κύπρο του ΄74, που όρθωσαν τα στήθη τους και που πολέμησαν, για να παραμείνει η Κύπρος μας Ελληνική. Υπάρχουν όμως και οι πολιτικοί απόγονοι αυτών που προδώσαν την Κύπρο οι οποίοι για ακόμη μια χρονιά τσούγκρισαν τα πανάκριβα ποτήρια Βοημίας με περίσσεια νωχέλεια μέσα στους ολόδροσους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Σ.Μ.

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για τα επεισόδια στην Κομοτηνή: “Μέλη της Χρυσής Αυγής συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ” – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-iouliou-2016#ixzz4FV0vOHop

Exit mobile version