Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Συνυπεύθυνη η ΝΔ στην καταστροφή της χώρας – Να μην μιλά για εξεταστικές ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος πριν ξεκινήσει την ομιλία του για την σύσταση εξεταστικής για τα capital controls και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου που ζήτησε η ΝΔ, ενημέρωσε το σώμα πως πέρασαν 1.000 μέρες από την άνανδρη δολοφονία των νεαρών συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, όπως και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα καταγγέλλοντας πως το επίσημο κράτος δεν κάνει τίποτα για να βρεθούν οι δράστες.

Εν συνεχεία υπενθύμισε στους θρασύτατους Νεοδημοκράτες που ζητούν σήμερα εξεταστική, ότι είναι συνυπεύθυνοι στην οικονομική καταστροφή της χώρας μας και παρουσίασε στοιχεία από τα μνημόνια τα οποία συνυπέγραψε η παράταξή τους.

Μάλιστα σημείωσε πως πρέπει να γίνει εξεταστική για το πώς ο Σύριζα μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων στο δημοψήφισμα σε ΝΑΙ, αλλά και τα σκάνδαλα από το 1996 μέχρι σήμερα όπως το χρηματιστήριο, την είσοδο στην ΟΝΕ, το PSI αλλά και τα Μνημόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sunupeuthunh-h-nd-sthn-katastrofh-ths-chwras-na-mhn-mila#ixzz4FW7ZDqhr

Exit mobile version