Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης: Θέατρο Σύριζα – ΝΔ για την εξεταστική, μαζί ξεπουλούν την χώρα ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

O συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης πριν αρχίσει την ομιλία του για την εξεταστική επιτροπή που ζήτησε η ΝΔ για τα capital controls και την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, αναφέρθηκε στο νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Γαλλία σημειώνοντας πως κανένας βουλευτής του αντισυνταγματικού τόξου δεν είπε κουβέντα για το γεγονός.

 

Σχετικά με την διαμάχη των βουλευτών Σύριζα και ΝΔ είπε ότι είναι για τα μάτια του κόσμου αφού συμφωνούν σε πολλά ζητήματα, όπως την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου για τους μικροομολογιούχους και το PSI την οποία αποδέχθηκαν οι Συριζαίοι. Απευθυνόμενος σε αναφορά βουλευτή του Σύριζα για το δημοψήφισμα είπε πως η Αριστερά μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε ΝΑΙ, καταστρέφοντας τα όνειρα, την ελπίδα και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Σχετικά με την πρόταση για εξεταστική επιτροπή, είπε ότι διαβάζοντας το έγγραφο δεν πίστευε ότι είναι της ΝΔ και μόλις είδε την υπογραφή του «πολιτικού κρατούμενου» Μητσοτάκη πείστηκε για την προέλευση της πρότασης.

Κλείνοντας ζήτησε από την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί την έκδοση των «οκτώ» στην τουρκία και να ζητήσει ως αντάλλαγμα τους δολοφόνους των Τάσου Ισαάκ, Σολομού Σολομού, Κωνσταντίνου Ηλιάκη, Έκτορα Γιαλοψού, Χριστόδουλου Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκου. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs#ixzz4FWf4U1wB

Exit mobile version