Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις παράγουν μόνο ανεργία και απελπισία

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις παράγουν μόνο ανεργία και απελπισία

Ο εργασιακός χάρτης στην Ελλάδα αποτελείται από τρεις γενικούς τομείς: τον κατασκευαστικό, τον εμπορικό και το δημόσιο. Από την αρχή του μνημονίου έως σήμερα έχουν χάσει την εργασία τους πάνω από 940000 Έλληνες πολίτες. Υπάρχει όμως και μια άλλη σημαντική παράμετρος. Οι άνεργοι δεν μπορούν να ξαναβρούν εργασία στο ίδιο αντικείμενο που ήταν πριν! Και αν επιλέξουν να παραμείνουν στην Ελλάδα θα βρουν εργασία σε ένα κλάδο που δεν θα χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις.

Ο λόγος είναι τα χιλιάδες λουκέτα που έχουν αναδιανείμει την εταιρική τράπουλα της χώρας πολύ διαφορετικά. Και για τα λουκέτα ο κύριος παράγοντας είναι οι διαδοχικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ που είχαν μια κοινή καταστροφική για τους Έλληνες πολιτική. Υπερφορολόγηση εισοδήματος και προστιθέμενων υπηρεσιών (ΦΠΑ στο 24%!) και υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές. Και με αυτό τον τρόπο ωθούνται στην μετανάστευση ευεργετώντας με τις γνώσεις και την παιδεία τους άλλες χώρες και όχι την πατρίδα τους.

Γιατί όμως αυτές οι αποδεδειγμένα ανθελληνικές κυβερνήσεις θέλουν να αλλάξουν την εργασιακή δομή της χώρας; Δηλαδή γιατί θέλουν όχι μόνο να καταστήσουν τον Έλληνα άνεργο, αλλά και μη εξειδικευμένο εργασιακά με τον υποβιβασμό γνωστικού αντικειμένου.

Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι οι δανειστές μας δεν θέλουν την αποπληρωμή του δανείου. Θέλουν να καταστήσουν την Ελλάδα μια οικονομία χαμηλών εισοδημάτων από τον μόχθο του Έλληνα πολίτη. Αν το επιτύχουν η χώρα θα είναι πλήρως ελεγχόμενη και κάθε ενεργειακός πόρος, το νερό, το ρεύμα, οι υδρογονάνθρακες, θα προσδώσει κέρδη στο ξένο κεφάλαιο εις βάρος των Ελλήνων. Και ως τώρα έχουν βρει τις κατάλληλες συνθήκες στην Ελλάδα με τις παραπάνω δωσίλογες κυβερνήσεις για να προσπαθήσουν να καταστρέψουν την εργασιακή και οικονομική δομή της Ελλάδος.

Είναι πια πικρό γεγονός ότι λόγω των παραπάνω η Ελλάδα βρίσκεται για έβδομο έτος σε οικονομική και κοινωνική ύφεση. Όποιος Έλληνας δεν θα δεχθεί να εργαστεί σε μια οικονομία χαμηλών μισθών θα αναγκαστεί να φύγει στο εξωτερικό ή θα πρέπει να εκποιήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο για να μπορέσει να ζήσει. Το δημόσιο κτυπιέται συνέχεια με συρρίκνωση μισθών και προσλήψεων.

Για την απεμπλοκή από την παραπάνω κατάσταση ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή προτείνει μια σημαντική ενίσχυση των τομέων της εκπαίδευσης, της έρευνας και της ανάπτυξης της χώρας στα πλαίσια μιας εφαρμοσμένης επιχειρηματικότητας που θα ευεργετήσουν και τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Μια πολιτική που θα ξαναφέρει πίσω το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό στην πατρίδα του.

Για αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές για την σύσταση μιας Εθνικής κυβέρνησης που θα αντιστρέψει το σχέδιο της υφαρπαγής της πατρίδας μας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-mnhmoniakes-kubernhseis-paragoun-mono-anergia-kai-apelpisia#ixzz4FXF0TE46

Exit mobile version