Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο οι συριζαίοι τα μπορούν αυτά: Ο Σκουρλέτης καταγγέλλει συμβάσεις ιδιωτικοποίησης που έχει υπογράψει

Μόνο οι συριζαίοι τα μπορούν αυτά: Ο Σκουρλέτης καταγγέλλει συμβάσεις ιδιωτικοποίησης που έχει υπογράψει

Μόλις χθες ο Τσίπρας στα πλαίσια των προτάσεών του για την Συνταγματική Αναθεώρηση μας έκανε και γελάσαμε προαναγγέλλοντας «συνταγματική απαγόρευση της ιδιωτικοποίησης νερού και ενέργειας». Το γελοίο της όλης υποθέσεως είναι ότι η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, αλλά και του νερού φέρουν την υπογραφή της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ με τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα της αντιπολίτευσης Πασόκ – Ποτάμι –Λεβέντης.

Από αυτές τις δηλώσεις φαίνεται ότι μπερδεύτηκε ο Σκουρλέτης και μιλώντας στο «Κόκκινο» Θεσσαλονίκης έσπευσε να σχολιάσει τη δήλωση του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ, λέγοντας:

«πρόκειται για μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα και νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση ποιοι είναι οι σχεδιασμοί».

Αλήθεια, «υπερήφανε πατέρα», ποιοί είναι οι κυβερνητικοί σχεδιασμού για το ζήτημα; Μάλλον θα πρέπει να σου τους θυμίσουμε: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-oi-surizaioi-ta-mporoun-auta-o-skourleths-kataggellei-sumbaseis-idiwti#ixzz4FXperFaQ

Exit mobile version