Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Χίλιες ημέρες συμπληρώθηκαν από την μαύρη νύκτα της 1ης Νοεμβρίου όταν κράτος και παρακράτος εκτέλεσαν σε αγαστή συνεργασία  το συμβόλαιο θανάτου κατά των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, στα πρόσωπα των δύο μαρτύρων της Ιδέας, τον Γιώργο και τον Μάνο. Χίλιες μέρες απραξίας εκ μέρους του επίσημου κράτους το οποίο ουδέποτε είχε την πρόθεση να αποδώσει στην δικαιοσύνη τους φυσικούς και ηθικούς δράστες της δολοφονίας δύο νέων ανθρώπων. Χίλιες ημέρες υποκρισίας, από το κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που δεν είδαν δεν άκουσαν δεν καταδίκασαν την πράξη.

Χίλιες ημέρες σκοταδισμού από τα αργυρώνητα ΜΜΕ της διαπλοκής τα οποία από την πρώτη στιγμή διευκόλυναν τους δράστες μεταδίδοντας εσκεμμένα λανθασμένες πληροφορίες για τους δράστες, φτάνοντας στο υπέρτατο σημείο ξεπεσμού να αμφισβητήσουν την ανθρώπινη υπόσταση των δύο Αδελφών μας. Χίλιες ημέρες και για εμάς του Έλληνες Εθνικιστές και να τους θυμίσουμε ότι τίποτα δεν ξεχνάμε μέχρι να συλληφθούν οι δράστες αλλά και οι εγκέφαλοι που όπλισαν το χέρι τους. Είναι χρέος Τιμής. Αθάνατοι.

Ν.Π.

Ε. Καρακώστας: Το Κράτος ωθεί στο λαθρεμπόριο και προάγει τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων – BINTEO

Αδιαφορούν για την ελληνική ΑΟΖ αφήνοντας ανεκμετάλλευτο τον ορυκτό πλούτο της πατρίδας μας, φτάνοντας στο σημείο να θάψουν και τα χρυσοφόρα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης. Οι λεβέντες της αριστεράς γνήσιοι συνεχιστές της δεξιάς πολιτικής του ξεπουλήματος κρατούν την Ελλάδα καρφωμένη στο έδαφος. Δεν θεσπίζουν, δεν ανακηρύσσουν την ελληνική αποκλειστική οικονομική της ζώνη. Δεν προχωρούν σε γεωτρήσεις αλλά αντιθέτως αφήνουν αναξιοποίητους τους πλουσιότατους υδρογονάνθρακες της χώρας. Αφαιρούν από τα ελληνικά κρατικά ταμεία οφέλη, κέρδη, υπέρ-κέρδη διατηρώντας επομένως άλυτο το οικονομικό της πρόβλημα και τους Έλληνες σκλάβους στη διεθνή τοκογλυφία.

Σ.Μ.

Γύρισε το κλίμα στις ΗΠΑ: Προηγείται πλέον ο Τραμπ έναντι της Κλίντον

Στην ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στη Νίκαια από το ISIS, περιγραφόταν καθαρά πως επόμενος στόχος θα είναι η Γερμανία. Όσο και να προσπαθούν οι επιτελείς της και η ίδια η Μέρκελ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα βγάζοντας τους μισαλλόδοξους μακελάρηδες – μη τρομοκράτες – μιλώντας για “εγκλήματα πάθους” ή για ψυχοπαθείς και κατατρεγμένους και άλλες τέτοιες ανοησίες, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν για το ότι η τρομοκρατία έχει πρόσωπο και είναι αυτό του Ισλάμ. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σέρνουν την Ευρώπη στον όλεθρο.

Θ.Τ.

Οι ηθικοί αυτουργοί της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη έχουν ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-28-iouliou-2016#ixzz4FeQpLehX

Exit mobile version