Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βάρδα, Επίσκεψη Συναγωνιστή Α. Γρέγου στο σωματείο εργαζομένων ΟΑΣΘ και στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Τ.Ο. Βάρδας προκειμένου να γίνει η επαναλειτουργία τις τοπικής στο νέο της γραφείο. Κοντά μας βρέθηκαν συναγωνιστές από τις Τ.Ο. Πύργου και Πάτρας.

Στην ομιλία που ακολούθησε μίλησαν οι συναγωνιστές Ανδρέας Σπατιώτης, Στέλιος Μοσκόβης, Μενέλαος Σωτηρόπουλος και Διονύσης Αλικανιώτης. Οι συναγωνιστές αναφέρθηκαν στα 42 χρόνια της μεταπολίτευσης, στην Κύπρο μας και στην αναγκαιότητα ότι όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα μας να απαλλαγεί από τους κλέφτες που λυμαίνονται την πατρίδα μας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πολιτική εξόρμηση των συναγωνιστών στο κέντρο της Βάρδας, προκειμένου να διανεμηθεί έντυπο υλικό. Εγκάρδια και με μεγάλη χαρά, ο κόσμος υποδέχτηκε τους συναγωνιστές μας κατά την δράση, που πλέον έχει συνειδητοποιήσει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτικό κόμμα που αγωνίζεται για την Πατρίδα και τον Λαό.

Τα γραφεία του ΟΑΣΘ επισκέφθηκε ο συναγωνιστής βουλευτής Αντώνης Γρέγος, προκειμένου να ενημερωθεί από το σωματείο εργαζομένων για τα προβλήματα του οργανισμού. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατέθεσαν τα αιτήματα τους και ζήτησαν την παρέμβαση που πρέπει να γίνει προκειμένου η πόλη της Θεσσαλονίκης μην στερηθεί τις υπηρεσίες του οργανισμού.

Κατήγγειλαν επίσης την απαξιωτική και αδιάφορη στάση του αρμόδιου υπουργού και γενικότερα της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Η Χρυσή Αυγή κατ’ επανάληψη έχει ασχοληθεί με το θέμα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετά την επιδρομή των “βαρβάρων”. Ο χώρος φυλάσσεται μετά τα επεισόδια από αστυνομικές δυνάμεις. Την απουσία του Κράτους κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn536#ixzz4Fh0Havoc

Exit mobile version