Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γκρίνιες στη ΝΔ: Σπόντες Αντώναρου για την επιλεκτική “ευαισθησία” στις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη

Γκρίνιες στη ΝΔ: Σπόντες Αντώναρου για την επιλεκτική “ευαισθησία” στις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη

Η επιλεκτική “ευαισθησία” των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι θυμούνται ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη όποτε τους συμφέρει, φαίνεται ότι προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς και σχόλια ακόμη και εντός της ΝΔ.

Αξιοσημείωτα είναι τα όσα έγραψε στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος υποστήριξε ότι «Οργίζομαι που βρίσκονται σε Επιτροπή της Βουλής βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να υπερασπίζονται με πάθος γνωστή για τις πράξεις και τη συμπεριφορά της δικαστική λειτουργό. Θέλω να ελπίζω ότι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους. Γιατί την Κεντροδεξιά δεν την εκφράζουν. Και σε κάθε περίπτωση όχι όσους από μας μένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή μας».

Οι σπόντες του ακραιφνούς καραμανλικού Αντώναρου για την στάση των βουλευτών της ΝΔ να υπερασπίζονται την Τσατάνη είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Θα μπορούσε, βεβαίως, ο Αντώναρος να επεκταθεί περισσότερο και να μιλήσει για τα βρώμικα έργα και τις ανάλογες ημέρες της κυβέρνησης Σαμαρά, τότε που σύμφωνα με τις καταγγελίες του πιο στενού συνεργάτη του Σαμαρά (δηλαδή του Μπαλτάκου), η ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης από την ηγεσία της ΝΔ είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε συνεργασία με κάποιους συγκεκριμένους επίορκους δικαστικούς να στήνεται μια απίστευτη όσο και πρωτόγνωρη πολιτική σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο για λόγους μικροπολιτικών συμφερόντων όσο και άνωθεν εντολών από το εξωτερικό.

Το ότι δεν το αναφέρει δεν αναιρεί την ύπαρξη αυτού του βρωμερού και τρισάθλιου σχεδίου βιασμού της Δικαιοσύνης για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων στυγνών και συντηρητικών συμφερόντων, μέσα από την βδελυρή συνεργασία ανθελλήνων πολιτικών και επίορκων δικαστικών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gkrinies-mesa-sth-nd-gia-thn-epilektikh-euaisthhsia-stis-kubernhtikes-parem#ixzz4FjOchUSm

Exit mobile version