Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών από “πρόσφυγες” στην Βρέμη – Πάνω από 24 τα θύματα των επίδοξων βιαστών

Νέες μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών από “πρόσφυγες” στην Βρέμη - Πάνω από 24 τα θύματα των επίδοξων βιαστών

Το εφιαλτικό σκηνικό της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, με τις σεξουαλικές επιθέσεις “προσφύγων”, φαίνεται ότι επαναλήφθηκε και στην Βρέμη, κατά την διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή, γνωστού και ως Breminale. 

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ η αστυνομία εξετάζει τις καταγγελίες 24 νεαρών γυναικών, οι οποίες αναφέρουν ότι δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες, πιθανότατα από αφγανούς “πρόσφυγες”. Μάλιστα, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις ήταν τόσο εμφανείς και έντονες, ώστε το πανκ συγκρότημα το οποίο βρισκόταν επί σκηνής την ώρα που διεξήχθησαν οι περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις, αναγκάστηκε να διακόψει την εμφάνισή του και να ζητήσει από τους νεαρούς “πρόσφυγες” να σταματήσουν να παρενοχλούν τις γυναίκες!

Ένα από τα θύματα μιλώντας στα ΜΜΕ για την επίθεση που δέχθηκε είπε ότι της επιτέθηκε ένας νεαρός, ο οποίος καθόταν μπροστά στην σκηνή και γυρνώντας προς την αρένα είδε να συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε άλλα κορίτσια. Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε ότι τουλάχιστον 30 γυναίκες δέχονταν επίθεση εκείνη την στιγμή! Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Βρέμης, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί πέντε ύποπτοι αφγανοί, 17 και 18 ετών.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι τα γεγονότα της Κολωνίας αντί να νουθετήσουν τους επίδοξους βιαστές και να τους ηρεμήσουν, αντιθέτως τους ώθησαν σε νέες παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές εναντίον γυναικών. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό άλλωστε, όταν οι “πρόσφυγες” έχουν αγιοποιηθεί από το πολιτικό κατεστημένο της Ευρώπης, σε τέτοιον βαθμό, ώστε αυτοί να αντιλαμβάνονται ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις.

Αντιλαμβανόμενοι, επίσης, τα τεχνητά ενοχικά σύνδρομα, τα οποία καλλιεργούν στους Ευρωπαίους οι συμπλεγματικοί και αργόσχολοι-αργόμισθοι “αντιρατσιστές” και οι ανοργασμικές και με παντελή έλλειψη θηλυκότητας “φεμινίστριες”, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο αυτή την παθητική νοοτροπία των Ευρωπαίων, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τέτοιες απαράδεκτες εικόνες σεξουαλικών επιθέσεων, οι οποίες δεν προσβάλλουν μόνο τις γυναίκες αλλά όλους μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-kataggelies-sthn-germania-gia-sejoualikes-epitheseis-enantion-24-gunai#ixzz4FnWeWvsA

Exit mobile version