Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 24 Ιουλίου, κλιμάκιο της Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποίησε ακόμη μια πετυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά του Δήμου Νέστου και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Ζαρκαδιά, Πέρνη, Γραβούνα, Πετροπηγή και Ποντολίβαδο. 

Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μοίρασαν εφημερίδες του Κινήματος και έντυπο ενημερωτικό υλικό στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά από την μνημονιακή λαίλαπα των δυσβάσταχτων μέτρων που ψηφίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την περίοδο ο ενθουσιασμός δεν έλειπε από τους Συναγωνιστές που ξεχύθηκαν στα χωριά της περιοχής, πράττοντας το καθήκον τους απέναντι στο Έθνος και την πατρίδα, με μοναδικό σκοπό να αφυπνίσουν τους Έλληνες. Η δράση ολοκληρώθηκε με την εξάντληση του έντυπου υλικού και την ολοκλήρωση της περιοδείας που για μια ακόμη φορά στέφθηκε με επιτυχία.

Τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας γέμισαν με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος στην προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά με  θέμα Ισοκράτης: Πανελλήνια ιδέα. Αρχικά ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την αποχή της Χρυσής Αυγής από την ψηφοφορία για τον νέο εκλογικό νόμο, όπου τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ουρά κανενός. Στην συνέχεια, έγινε λόγος για την προδοσία της Κύπρου τον Ιούλιο του 1974 και τον φάκελο που σαράντα χρόνια μένει σκοπίμως κλειστός από τα πολιτικά ανδρείκελα της μεταπολίτευσης.

Επίσης, έγινε μία τοποθέτηση για την ισλαμοφοβία και τα χτυπήματα των ισλαμιστών στην Ευρώπη καθώς και για την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αποσπάσματα από τον Πανηγυρικό λόγο του Ισοκράτη, ενός από τους σπουδαιότερους ρητοδιδάσκαλους των αρχαίων χρόνων, ο οποίος προσπαθούσε να ενώσει τους Έλληνες και ήταν ο πρώτος που διατύπωσε την ανάγκη διατήρησης του Έθνους. Μετά το πέρας της ομιλίας άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ο συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος στην Άλφα Τηλεόραση για τις τρέχουσες εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn537#ixzz4FnjKZ0HP

Exit mobile version