Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θίασος το Κοινοβούλιο: Οι Μητσοτάκηδες σε πλειοδοσία «αντιδικτατορικού αγώνος» με τις αριστεράτζες του Σύριζα

Συνέχεια δόθηκε στο ξεκαρδιστικό λογύδριο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αφότου δήλωσε «έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος», ρώταγε συνεχώς την Ολομέλεια «γιατί γελάτε, κύριοι;», λες και δεν καταλάβαινε ότι υπήρχε προφανής λόγος για τον γέλωτα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως η πιο έξυπνη της υποθέσεως, επέλεξε την συνέχεια να μην την δώσει δημοσίως, αλλά ιδιωτικώς. Κατά κάποιους, είπε στον Τσακαλώτο να μην τα βάζει με την οικογένεια. Η ίδια έσπευσε να «τιτιβίσει» ότι απλώς του είπε ότι είναι έτοιμοι να συζητήσουν και να συγκρίνουν τις «οικογενειακές ιστορίες τους επί Χούντας».

Προφανώς πιο έξυπνη η Ντόρα, γιατί άμα έλεγε τέτοια μπαρούφα δημοσίως θα ρώταγε και αυτή σαν τον Κυριάκο «τι γελάτε, κύριοι»… Και βεβαίως θα γέλαγαν όλοι ενθυμούμενοι τον Βορίδη να ομιλεί κάτω από την εικόνα του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Ή την αφιέρωση του Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Να ζήσει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και ο “αντιφασιστικός” της Αγών που συνεχίζεται έως και σήμερα παρέα με την εξ Εκάλης ορμώμενη συντρόφισσα Κανέλλη!

Διαβάστε επίσης: Το ωραίο μας τσίρκο: Μητσοτάκης και Λεβέντης χάρισαν απίθανες στιγμές γέλιου στην βουλή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thiasos-to-koinoboulio-oi-mhtsotakhdes-se-pleiodosia-antidiktatorikou-agwno#ixzz4Fozn2YGW

Exit mobile version