Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα αρνητική πρωτιά για την χώρα μας: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία η Ελλάδα!

Νέα αρνητική πρωτιά για την χώρα μας: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία η Ελλάδα!

Τα νέα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα η Eurostat επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την Χώρα μας τα Μνημόνια.

Έτσι, λοιπόν, στο 23,3% ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα (στοιχεία Απριλίου 2016) σύμφωνα με την έκθεση που παρουσίασε σήμερα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία. Όπως αναφέρει η Eurostat, η Χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση των κρατών – μελών αναφορικά με την ανεργία, ενώ ακολουθείται από την Ισπανία με 19,9%.

Επίσης η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση της ανεργία των νέων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία Απριλίου 2016, το 47,4% των νέων κάτω των 25 ετών είναι άνεργο, ενώ ακολουθεί η Ισπανία με 45,8%.  Η χαμηλότερη ανεργία στους νέους καταγράφεται στην Μάλτα με 6,9% και την Γερμανία με 7,2%.

6 χρόνια συνεχούς μνημονιακής πολιτικής και όμως όχι μόνο δεν καλυτερεύει η κατάσταση στο ελάχιστο, αλλά η ανεργία στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα, ώστε να έχουμε μια αρνητική πρωτιά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μια πρωτιά, η οποία έχει ως δημιουργούς της όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις του “συνταγματικού τόξου” που πέρασαν από το 2010 μέχρι σήμερα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-arnhtikh-prwtia-gia-thn-ellada.-prwtathlhtria-eurwphs-sthn-anergia#ixzz4FulRVL88

Exit mobile version