Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύριζα και Ανέλ κρύβουν τον πραγματικό αριθμό των εν Ελλάδι «προσφύγων», με την ανοχή της ΝΔ

Σύριζα και Ανέλ κρύβουν τον πραγματικό αριθμό των εν Ελλάδι «προσφύγων», με την ανοχή της ΝΔ

Γράφει ο Αντίοχος

Είχαμε καιρό να ασχοληθούμε, αλλά έχει παραγίνει το κακό τους! Δεν έχει όρια, λοιπόν, η ξεφτίλα των συριζοψεκασμένων του κατ’ ευφημισμόν λεγομένου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης»!

Τον περασμένο μήνα, έδιναν περίπου 57.000 «προσφυγάκια» σ’ ολόκληρη την Επικράτεια. Και τόσους εξακολουθούν να δίνουν ακόμα και σήμερα (57.075), παρότι από την ημέρα που έγινε το αποτυχημένο στρατιωτικό κίνημα στην Τουρκία, μας… προτιμούν -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού- τουλάχιστον 100-200 «προσφυγάκια» σε ημερήσια βάση.

Κι είναι τόσα πολλά τα «προσφυγάκια» που έρχονται τελευταία, που ανάγκασαν σήμερα την (συριζαία) περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να στείλει επιστολή προς τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης, στην οποία αφού κάνει λόγο για «σταθερή και αυξανόμενη ροή», αναφέρει ότι «τα νησιά του βορείου Αιγαίου δεν έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν άλλους πρόσφυγες πέρα από όσους ήδη διαμένουν στα ήδη θεσμοθετημένα και οργανωμένα hotspots».

Έλεος συριζοψεκασμένοι!

(ΥΓ): Αλήθεια, η νουδούλα των Μπουμπούκων, γιατί άραγε δεν καταγγέλλει την κοροϊδία; Λέτε να μην την έχει πάρει χαμπάρι, επειδή οι απρόσκλητοι δεν φτάνουν μέχρι την… Μύκονο;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-kai-anel-kruboun-ton-pragmatiko-arithmo-twn-en-elladi-prosfugwn-me-t#ixzz4FumGDqu7

Exit mobile version