Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Την Παρασκευή 29-07-2016 γίναμε όλοι μάρτυρες ενός ακόμα συμβάντος από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η δωσίλογη κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου. Το ιστορικό ξενοδοχείο Θεοξένια στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν κλειστό λόγω της οικονομικής κρίσης, άνοιξε για να φιλοξενήσει παράνομους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας άλλες χρονιές έφταναν γκρουπ τουριστών από την Ευρώπη και την Αμερική.

Χτες είδα εκατοντάδες παράνομους μετανάστες, εν δυνάμει υγειονομικές βόμβες, γυναίκες με μπούργκα και τους άντρες τους να συνομιλούν μεταξύ τους καθισμένοι στο πάτωμα όπως συνηθίζουν οι μουσουλμάνοι. Από απόσταση και έντρομοι οι καταστηματάρχες της περιοχής παρακολουθούσαν τους νέους ενοίκους του ξενοδοχείου, που μόνο χρήματα δεν ήρθαν να τους αφήσουν. Οι κλοπές στα εναπομείναντα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες εισβολείς είναι συνεχείς. Πιστεύει κανείς ότι με Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη η Αθήνα θα είχε αυτό το χάλι;

Mε Τιμή Μαρίνα Π.
Κάτοικος Κέντρου Αθήνας

Η διοίκηση κατά τον “Οικονομικό” του Ξενοφώντα

Τo ΚΚΕ, ο υποτιθέμενος κύριος κατήγορος του κεφαλαίου αλλά και βασικός υποστηρικτής του διαπλεκόμενου ολιγάρχη – ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ – Αλαφούζου. Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, με αντικείμενο τα βρώμικα δάνεια σε κανάλια και κόμματα, τo KKE, δεν απεύθυνε ερωτήσεις στον Αλαφούζο. Τον αντιμετωπίζει με τακτ, με ευγένεια καθώς φαίνεται δεν εντοπίζει κάτι μεμπτό εναντίον του. Όλα νόμιμα και καλώς γενόμενα του τα βρίσκει. Γιατί άραγε συμπεριφέρεται με τόσο σικάτο τρόπο σε έναν εκπρόσωπο του “μισητού”  κεφαλαίου; Μήπως επειδή είναι δικός του; Ή μήπως επειδή με τον τρόπο του συντηρεί το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο; Όλα αυτά μαζί μιας και η επίσημη εφημερίδα του ΚΚΕ έχει χρηματοδοτηθεί από το κεφάλαιο με διαφημίσεις τραπεζών, καταλαμβάνοντας ολόκληρες σελίδες, ενώ στους πηχυαίους τίτλους της ημέρας της εφημερίδας μιλούν για την επαναστατικότητα των λαθρομεταναστών που επιτίθενται κατά του κακού κεφαλαίου ταΐζοντας αριστερό σανό τους αφελείς που την αγοράζουν.

Σ.Μ.

Συνέντευξη Γιάννη Λαγού στην Ελεύθερη Ώρα: «Αν είναι να δώσουμε τους 8 τούρκους, τότε να μας δώσουν τους δολοφόνους του Ισαάκ και του Σολομού να τους δικάσουμε»

Ο σύντροφος του Μr Tsipras, ο καταστρόφιας – Χριστόφιας, τα κατάφερε, όπως σε κάθε χώρα που πέρασε η λαίλαπα της αριστεράς, να καταστρέψει την Κύπρο. Η αριστερά κυβερνούσε στην Ελλάδα από τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο έως σήμερα, χάρη στο ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Από θέσεις κλειδιά επέβαλαν την κυριαρχία τους σε ΜΜΕ, πανεπιστήμια, τέχνες και συνδικαλισμό. Αποτέλεσμα όλων αυτών να περάσει η κυριαρχία της μίζας, της μη προσπάθειας, του ραχατιού, της μη αξιολόγησης, της αρπαχτής και της “μπολσεβίκικης ιδεολογίας”. Όλα αυτά επικράτησαν χάρη στις καλές δημόσιες σχέσεις των αριστερούληδων στα ΜΜΕ. Γι αυτό ο Mr Tsipras λιβάνιζε τόσο τον Καραμανλή στις εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής, γι αυτό άλλαξε και τον τόνο της φωνής του στις ομιλίες του, για να μοιάζει με τον Α. Παπανδρέου.

Αυτά όμως τελείωσαν. Δύο κράτη στην Ευρώπη ήταν έως τώρα κομμουνιστικά. Και τα δύο Ελληνικά. Ελλάδα και το νησί της Κύπρου. Και τα κατέστρεψε η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς. Όπου κυβέρνησε η αριστερά σε ανατολικές χώρες και σοβιετική ένωση, έκανε τους λαούς επαίτες στη Δύση! Στις επόμενες εκλογές όμως “συντρόφια” κόβει ο δρόμος σας! Βάλτε αλλοδαπούς  ψηφοφόρους, και παροτρύνετε τους ήδη λοβοτομημένους ψηφοφόρους σας να μην πλησιάζουν κάλπη. “Νο passaran”  που λένε και στις “ευτυχισμένες μπανανίες” που ονειρεύεστε να μας μετατρέψετε. Φτάσαμε στο τέλος και ώρα να απαλλαγούμε από την θλιβερή παρουσία σας!

Θ.Τ.

Νέα αρνητική πρωτιά για την χώρα μας: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία η Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-31-iouliou-2016#ixzz4FwgC83eh

Exit mobile version