Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τζιχαντιστές παραδόθηκαν στο Χαλέπι – Το καθεστώς Άσαντ θριαμβεύει ενάντια στις δυνάμεις της ισλαμικής τρομοκρατίας

Οι τζιχαντιστές παραδόθηκαν στο Χαλέπι - Το καθεστώς Άσαντ θριαμβεύει ενάντια στις δυνάμεις της ισλαμικής τρομοκρατίας

Προ ολίγων ημερών ο πρόεδρος Άσσαντ προσέφερε αμνηστεία σε όσους εκ των κανιβάλων του τζιχαντισμού παρέδιδαν τα όπλα άμεσα, εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Η κίνηση αυτή του προέδρου της Συρίας είχε άμεσο αποτέλεσμα, αφού οι «μαχητές της ελευθερίας», σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜΕ, δηλαδή η Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Χαλιφάτο και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις έβαλαν την ουρά στα σκέλια και άρχισαν να παραδίδονται στον Συριακό Στρατό.

Οι ισλαμιστές της οργάνωσης Fatah Halab και της 16ης Μεραρχίας του FSA παρέδωσαν τα όπλα τους στο ανατολικό Χαλέπι. Οι τρομοκράτες παραδόθηκαν σε δύο σημεία ελέγχου του συριακού Στρατού στις συνοικίες Bani Za’id και στο Παλιό Χαλέπι. Παρόλα αυτά αρκετοί ισλαμιστές αρνούνται να παραδεχτούν την ήττα τους και παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Παλιό Χαλέπι.

Αυτές οι εξελίξεις, βεβαίως, σημαίνουν ότι πλησιάζουμε στην λήξη του πολέμου στην Συρία ανάμεσα στις δυνάμεις του αμερικανοσιωνισμού, που επιχειρούσαν μέσω των ισλαμιστών να ανατρέψουν το μπααθικό καθεστώς Άσσαντ, και στην νόμιμη κυβέρνηση του τόπου. Για όσους εκ των συμπολιτών μας αυτό φέρνει στο νου ότι δήθεν θα μειωθούν τα κύματα των «προσφύγων», καλύτερα να το ξανασκεφτούν, γιατί η πλειονότητα αυτών που έρχονται στην Ελλάδα είναι συμπαθούντες προς το Ισλαμικό Χαλιφάτο αν όχι «μαχητές» του.

Όχι, η νίκη του Άσσαντ δεν θα επιφέρει άμεση ανακούφιση από τις μεθοδεύσεις των «δυτικών» που είδαν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο ένα μέσον για να επιβάλλουν την θέλησή τους. Η νίκη των κυβερνητικών δυνάμεων στην Συρία δείχνει απλώς στον πολιτισμένο κόσμο ότι υπάρχει τρόπος να τσακιστεί το έρεβος του ακραίου ισλαμισμού. Δείχνει επίσης ότι οι αμερικανοί μπορεί να είναι μεγαλοδύναμοι, αλλά δεν είναι παντοδύναμοι, αφού δεν μπορούν να κάμψουν την αντίσταση ενός Λαού που θέλει να ζήσει.

Στρατηγικά, οι δυνάμεις των τζιχαντιστών χάνουν μία πολύτιμη, για αυτούς, πόλη, μέσω της οποίας επιτρεπόταν ο ανεφοδιασμός των κανιβάλων του Ισλάμ από την Τουρκία. Σε συνδυασμό με την αστάθεια που βιώνουν οι τούρκοι στον στρατό τους, αυτό μπορεί να σημάνει και την συνένωση των δύο κουρδικών θυλάκων που βρίσκονται βορείων της περιοχής στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας. Αυτό θα σημάνει και το οριστικό τέλος των τζιχαντιστών που μετά θα πρέπει να εγκαταλείψουν προς… Ευρώπη μεριά για να συνεχίσουν την τρομοκρατία, όπως «προφητεύει» και ο επικεφαλής του FBI.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tzichantistes-paradothhkan-sto-chalepi-to-kathestws-asant-thriambeuei-en#ixzz4G07DkyOZ

Exit mobile version