Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάνω από 50.000 ισλαμιστές υπέρ του Ερντογάν στην Κολωνία – Η Μέρκελ θερίζει τους καρπούς του πολυπολιτισμού

Πάνω από 50.000 ισλαμιστές υπέρ του Ερντογάν στην Κολωνία – Η Μέρκελ θερίζει τους καρπούς του πολυπολιτισμού

Δύσκολες και άβολες στιγμές βιώνει η κυβέρνηση Μέρκελ αυτές τις ώρες στην Γερμανία, αφού δεν έφταναν οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ήρθε και η ώρα για μια ωμή επίδειξη δύναμης εντός γερμανικού εδάφους από τον «σουλτάνο» Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, στην Κολωνία διεξήχθη μία πορεία τούρκων υπέρ του Ερντογάν. Το πλήθος των τούρκων που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο ξεπέρασε τους 50.000 και διαδήλωσαν υπέρ του «σουλτάνου», ο οποίος έφτιαξε «νεκροταφείο προδοτών», πραγματοποίησε μαζικές εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων και συντόμως θα θεσπίσει και την θανατική ποινή για όποιον δεν του αρέσει η «φάτσα» του.

Μάλιστα στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τούρκους υπουργός, συγκεκριμένα ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας Ακίφ Τσαγκατάι Κιλίτς. Μάλιστα είχε προηγηθεί και αίτηση να μεταδοθεί ζωντανά μήνυμα του Ερντογάν προς το πλήθος, αίτηση που δεν έγινε δεκτή για προφανείς λόγους, αφού θα ήταν σαν να έκανε προεκλογική συγκέντρωση ο Ερντογάν στη Γερμανία.

Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων προς τη Γερμανία ήταν η έκδοση δικαστικών που κατέφυγαν στη Γερμανία μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος, καθώς και να ελεγχθούν οι τοπικοί σύλλογοι Τούρκων μεταναστών, καθώς, πίσω από αυτούς, όπως υποστηρίζει η τουρκική κυβέρνηση, βρίσκεται ο Φετουλάχ Γκιουλέν. Κοινώς, ο Ερντογάν σχεδιάζει να καταστήσει παγκόσμιο το κυνηγητό απέναντι σε όποιον τούρκο τον βρίζει και, γιατί όχι, αργότερα να επεκταθεί και στους μη τούρκους.

Στα αξιοσημείωτα της κατρακύλας που οδηγείται πλέον η Μέρκελ και η παρέα της είναι ότι προκειμένου να διεξήχθη η συγκέντρωση των τούρκων, απαγορεύτηκε κάθε συγκέντρωση γερμανών πλησίον αυτής της περιοχής, ώστε οι οπαδοί του «σουλτάνου» να κάνουν ό,τι θέλουν. Αντιθέτως η εκδήλωση με τα πολλαπλά «Αλλάχ Ακμπάρ» επιτράπηκε κανονικότατα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panw-apo-50.000-islamistes-uper-tou-erntogan-sthn-kolwnia-h-merkel-therizei#ixzz4G17lyQT2

Exit mobile version