Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βίκτωρ Όρμπαν: Η λαθρομετανάστευση είναι δηλητήριο για την Ευρώπη – Η Ουγγαρία δεν χρειάζεται ούτε έναν από αυτούς

Βίκτωρ Όρμπαν: Η λαθρομετανάστευση είναι δηλητήριο για την Ευρώπη - Η Ουγγαρία δεν χρειάζεται ούτε έναν από αυτούς

Νέα πρόκληση από τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της εθνικής κυβέρνησης της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Όρμπαν, προς τους νεοταξίτες καταστροφείς!

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου είπε τα εξής μη «πολιτικώς ορθά»: «Η Ουγγαρία δε χρειάζεται ούτε έναν μετανάστη για να δουλέψει η οικονομία της ή για να μην έχει πληθυσμιακά προβλήματα ή για να έχει μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος, που δεν υπάρχει ανάγκη για μια κοινή ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική: όποιος χρειάζεται μετανάστες μπορεί να τους πάρει, αλλά δε θα μας αναγκάσουν, εμείς δεν τους χρειαζόμαστε. Κάθε μετανάστης απειλεί τη δημόσια ασφάλεια και τρομοκρατική απειλή. Για εμάς η μετανάστευση δεν αποτελεί λύση, αλλά ένα πρόβλημα… δεν είναι φάρμακο, αλλά ένα δηλητήριο, δεν το χρειαζόμαστε και δεν θα το καταπιούμε».

Στα όσα πολύ σωστά είπε ο Όρμπαν –και μπράβο του, έτσι πρέπει να είναι οι ηγέτες!- απήντησε ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιουνκέρ, με απειλές τις οποίες όμως πήρε αμέσως πίσω, φοβούμενος την οργή του ουγγρικού λαού, που αγαπά τον κυβερνήτη του:

«Η Κομισιόν θα έπρεπε πραγματικά —αλλά δεν έχουμε φθάσει ακόμη εκεί —να κινήσει μια διαδικασία εναντίον της Ουγγαρίας για παραβίαση των (ευρωπαϊκών) συνθηκών. Αλλά ο κ. Όρμπαν θα δήλωνε σε αυτή την περίπτωση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραπέμπει τον ουγγρικό λαό σε δίκη».

Συμπέρασμα: έμπλεξαν οι νεοταξίτες με τον Ορμπάν και πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξουν!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/biktwr-ormpan-h-lathrometanasteush-einai-dhlhthrio-gia-thn-eurwph-h-ouggari#ixzz4G5pbMXyY

Exit mobile version