Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δάκρυσε κι ο… Στάλιν: Πανικός στον Περισσό από το νέο ξεφτίλισμα που τους έκανε η Χρυσή Αυγή

Δάκρυσε κι ο... Στάλιν: Πανικός στον Περισσό από το νέο ξεφτίλισμα που τους έκανε η Χρυσή Αυγή

Αναφυλαξία έπαθαν οι μούμιες του Περισσού από την ξεφτίλα της ανάδειξεως της στάσης τους απέναντι στον ολιγάρχη Αλαφούζο στην αρμόδια Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Θυμίζουμε ότι οι χρυσοκάνθαροι του Περισσού στάθηκαν… προσοχή εμπρός στον καναλάρχη, για να συνεχίσει να τους έχει στασίδι στον μνημονιακό ΣΚΑΪ.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Βορίδη να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του εκπροσώπου του ΚΚΕ:

Στην προσπάθειά τους, λοιπόν, να απαντήσουν στους αναγνώστες τους για αυτή την κατάπτυστη στάση, επεχείρησαν να σπιλώσουν την Χρυσή Αυγή που τους ξεφτίλισε για άλλη μία φορά. Και το επιχείρησαν παίρνοντας ένα απόσπασμα από λασπολογικό άρθρο της ναυαρχίδας του ΔΟΛ, εφημερίδας «Το Βήμα».

Ας παραθέσουμε το σχόλιο, λοιπόν, του «Ριζοσπάστη», πριν προχωρήσουμε στα… περαιτέρω:

«Τα φιλαράκια των φασιστοειδών

Τα τσιράκια των εφοπλιστών που έφτιαξαν ακόμα και σωματεία με τη στήριξή τους, για να βάλουν εμπόδια (τρομάρα τους) στη δράση του ΠΑΜΕ στη Ζώνη στο Πέραμα, έπιασαν για άλλη μια φορά στο στόμα τους το ΚΚΕ, για να πουν τι; Οτι το ΚΚΕ δεν έκανε καμία ερώτηση στον Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, όταν βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Αυτό γράφουν στην ιστοσελίδα τους. Μάλιστα. Τούς θυμίζουμε μόνο ότι τα δικά τους επιχειρήματα είναι καρμπόν με πολλά από εκείνα που χρησιμοποιούν κατά καιρούς μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, για να χτυπήσουν το ΚΚΕ.

Οσον αφορά, δε, το ποιος έχει φίλους επιχειρηματίες που χρηματοδοτούν κόμματα, αντιγράφουμε απλά ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στον Τύπο πριν από μερικούς μήνες για τα φασιστοειδή, τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. «…ο ΣΔΟΕ έχει στη διάθεσή του στοιχεία για τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Οπως προκύπτει έως τώρα, μεγάλοι επιχειρηματίες, εφοπλιστές υποστήριζαν οικονομικά τη δράση του κόμματος. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν ήδη φυλακιστεί, για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ ανάμεσά τους είναι και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Τα συγκεκριμένα στοιχεία συνδέουν μέλη και τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού, ενώ στοιχειοθετείται φάκελος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με την εκβίαση, απειλή καθώς και για συμβόλαια θανάτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες».

Τα φιλαράκια σας δεν κρύβονται… Γι’ αυτό οι τσέπες σας είναι γεμάτες, όπως δείχνουν και τα «πόθεν έσχες»…»

Το ρεπορτάζ που αντιγράφουν οι μούμιες του Περισσού είναι στην ουσία μία δημοσίευση του «Βήματος» του ΔΟΛ από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2013. Κοινώς, δεν μιλάμε για «μερικούς μήνες», αλλά για… «μερικά χρόνια». Είναι τουλάχιστον αστείο που μιλάνε για «επιχειρήματα καρμπόν» την ώρα που τα δικά τους «επιχειρήματα» είναι “copy paste”… Τέτοιοι ξεφτίλες είναι! Χώρια που, “σύντροφοι”, το “copy paste” είναι καπιταλιστικό εργαλείο… Τι θα έλεγε ο σύντροφος Μπέρια αν σας έβλεπε;

Πάντως από τότε πολλά έχουν αλλάξει και όλοι οι πολιτικάντηδες ομολογούν πως η έρευνα του ΣΔΟΕ στη Χρυσή Αυγή απέδειξε απλώς ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ μαύρου χρήματος και ότι όλα είναι κρυστάλλινα στην διαχείριση των οικονομικών του κόμματος.

Θυμίζουμε ενδεικτικά:

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καίει τους σκευωρούς: Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στην Χρυσή Αυγή!

Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής: Λάμπουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής!

Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε το πόσο ξεφτίλες είναι οι κομμουνιστές που αντιγράφουν συκοφαντικά δημοσιεύματα του ΔΟΛ για να ξεπλύνουν την ντροπή τους που κάθησαν «κλαρίνο» εμπρός στον Αλαφούζο, να ξαναρωτήσουμε:

Σε ποια off shore κρύψατε τα φράγκα από την πώληση του 902, «σύντροφοι»;

Πόσα κόκκινα ρούβλια παίρνατε μηνιαίως από την Σοβιετική Ένωση;

Πότε θα μας δείξετε τα πορίσματα των ελέγχων που γίναν σε εσάς;

Εισπράξτε τώρα μερικά καπιταλιστικά ευρώ διαφήμιση από τις τράπεζες επειδή είστε… «ιστορική εφημερίδα», όπως έλεγε τις προάλλες στην επιτροπή κάποιος πλουτοκράτης, διευθύνοντας σύμβουλος της Alpha Bank και… σιωπή!

Κώστας Αλεξανδράκης

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dakruse-ki-o…-stalin-panikos-ston-perisso-apo-to-neo-jeftilisma-pou-tous#ixzz4G5qcJphd

Exit mobile version