Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκβιάζουν οι τούρκοι με τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες: Δώστε μας την βίζα, αλλιώς ανοίγουμε τις πύλες

Εκβιάζουν οι τούρκοι με τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες: Δώστε μας την βίζα, αλλιώς ανοίγουμε τις πύλες

Την έξοδο από την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση κοιτάει να βρει η Τουρκία τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ανοίξει τους κρουνούς της λαθρομετανάστευσης. Βλέπετε, εισέπραξε ό,τι εισέπραξε από τα κονδύλια που περιελάμβανε η συμφωνία τώρα ετοιμάζονται απλά να εξέλθουν για να μην τους κουνάει το δάκτυλο η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις προσπάθειες ανασύστασης των παλιών σουλτανάτων.

Έτσι, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Τσαβούσογλου, αφού τόνισε τα «αποτελέσματα» της συμφωνίας, είπε ότι «Εάν δεν ακολουθήσει η κατάργηση της βίζας, θα υποχρεωθούμε να αποσυρθούμε από την συμφωνία που προβλέπει την επανεισδοχή προσφύγων και τη συμφωνία της 18ης Μαρτίου».

Φυσικά, η κατάργηση βίζας είναι ένα άπιαστο όνειρο για τους τούρκους, αφού οι ευρωπαίοι δεν είναι και τόσο… κορόιδα για να τους την δώσουν. Και δεν είναι τόσο κορόιδα γιατί τότε η πλημμυρίδα των «προσφύγων» θα γίνεται με τουρκικά έγγραφα κανονικότατα, μαζί με τους πράκτορες της MIT.

Αν οι ευρωπαίοι επιλέξουν να «αυτοκτονήσουν» και να χορηγήσουν την βίζα, τότε οι τούρκοι θα κρατήσουν και τα δισεκατομμύρια και θα διοχετεύουν τους πράκτορές τους και τους λαθρομετανάστες με ταξιδιωτικά έγγραφα. Αν οι ευρωπαίοι αρνηθούν την βίζα, τότε η τουρκία θα μπορέσει ελεύθερα να εφαρμόσει τα όσα απαιτούνται για να μετατραπεί σε ένα κράτος σκληρά ισλαμιστικό.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν από τις δηλώσεις των αξιωματούχων, συντόμως η Ελλάδα θα αρχίσει να δέχεται χιλιάδες λαθρομετανάστες καθημερινά, όπως και πέρισυ. Άλλωστε, η μικρή περίοδος ύφεσης των λαθρομεταναστευτικών ροών ήταν απλά για να μπορέσουν οι τούρκοι να εκβιάσουν πιο αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekbiazoun-oi-tourkoi-me-tous-ekatommuria-lathrometanastes-dwste-mas-thn-biz#ixzz4G5sgRt7t

Exit mobile version