Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις προς Τιμή του Αθανάσιου Διάκου στην Φωκίδα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Αθανασίου Διάκου που πραγματοποιήθηκαν στη γενέτειρα του, στο χωριό Αθ. Διάκος Φωκίδας.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών αποτελούμενο από τον βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων της Χρυσής Αυγής Σταύρο Κρίκο και τον Συναγωνιστή Χρήστο Ράλλη παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ρουμελιώτη Ήρωα και το μαρτυρικό θάνατο που υπέστη από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού.

Στέφανο εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος γεγονός που βρήκε μεγάλη αποδοχή εκ των παρισταμένων διαπιστώνοντας ότι μόνο οι Εθνικιστές τιμούν την Ιστορική μνήμη της πατρίδας μας.

Η συγκινητική αυτή εκδήλωση, έλαβε τέλος με τους παριστάμενους σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο ενώ οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν στην πλατεία του χωριού με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Περισσότερες φωτογραφίες

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-stis-eortastikes-ekdhlwseis-pros-timh-tou-athanasiou-diakou-s#ixzz4GCA7z13V

Exit mobile version