Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παράλληλο κόσμο ζουν οι συριζαίοι:«Οι πρόσφυγες θα σώσουν την Ευρώπη»… γράφουν και ονειρεύονται

Σε παράλληλο κόσμο ζουν οι συριζαίοι:«Οι πρόσφυγες θα σώσουν την Ευρώπη»... γράφουν και ονειρεύονται

Μπορεί οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τους διαφόρους «χρήσιμους ηλίθιους» συνοδοιπόρους τους, να καταστρέφουν την Χώρα, να οδηγούν στην αποεθνικοποίησή της, την πολυπολιτισμικότητα, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του Τόπου στους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά ταυτόχρονα έχουν κι άλλα «μεγαλεπήβολα» σχέδια για το μέλλον της Ελλάδας, τα οποία έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του ομοιογενούς Εθνικά Λαού της Χώρας από έναν ετερογενή πληθυσμό διαφόρων αλλοδαπών.

Μετά τον Μουζάλα και τον Ξυδάκη, ένας ακόμη «φωστήρας» του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Τριγάζης (μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και ένας εκ των υπεύθυνων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής) με άρθρο του στην «Αυγή», υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι πρόσφυγες θα σώσουν την Ευρώπη» κάνει σαφή την πρόθεση των συριζαίων για το πώς αντιλαμβάνονται το μέλλον της Ελλάδας: μια Χώρα χωρίς Έλληνες το γένος.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Τριγάζης: «Το ενδιαφέρον είναι ότι από όλες τις ηπείρους, η Αφρική διακρίνεται για τον δημογραφικό της δυναμισμό, με εντυπωσιακό στοιχείο ότι το 41% του πληθυσμού της είναι μέχρι 15 ετών. Αντιθέτως, πολλές χώρες της Ευρώπης – της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης – αντιμετωπίζουν δημογραφική κρίση. Το ίδιο ισχύει και για την Ιαπωνία, ενώ εξαίρεση αποτελούν οι ΗΠΑ, που φαίνεται ότι έχουν βρει τον τρόπο να εντάσσουν στην αμερικανική κοινωνία εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τις ρίζες τους εκτός χώρας.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν η Ευρώπη πρέπει να διδαχθεί από την Αμερική σε σχέση με το δημογραφικό και ειδικότερα, στο πώς να απαντήσει θετικά στην πρόκληση του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Επισημαίνω ότι ο ΟΗΕ συνιστά στις αναπτυγμένες χώρες να μην κλείνουν τις πόρτες τους στους πρόσφυγες και μετανάστες, διότι μπορεί η είσοδος και ένταξή τους στις κοινωνίες να αποδειχθεί μεγάλη ευεργεσία και όχι απειλή».

Με απλά λόγια, ο «φωστήρας» αυτός παίρνει την σκυτάλη από τους άλλους προαναφερθέντες συριζαίους και επιζητεί τον εποικισμό της Χώρας με «πρόσφυγες» και «μετανάστες», οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους παλαιού τύπου Έλληνες προσφέροντας «μεγάλη ευεργεσία».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τριγάζης έχει ως πρότυπο θετικής αναφοράς τις ΗΠΑ και  το πολυφυλετικό  – πολυπολιτισμικό περιεχόμενό της, το οποίο έχει οδηγήσει σε κοινωνίες – εκτρώματα, με ποικίλα προβλήματα και αδυναμία αρμονικής συμβίωσης ανάμεσα στις διάφορες φυλές. Δεν χρειαζόταν, βεβαίως, να πάμε στις ΗΠΑ για να διαπιστώσουμε την πλήρη αποτυχία του μοντέλου που οραματίζεται και για την Ευρώπη (επομένως και για την Ελλάδα) ο Τριγάζης.

Τα γεγονότα στην Γαλλία, με τους δεύτερης και τρίτης γενιάς μετανάστες οι οποίοι είναι γάλλοι πολίτες με «γαλλική παιδεία» να συμμετέχουν σε ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις και να δείχνουν το μίσος τους για την Γαλλία, αποτελούν την πιο χειροπιαστή απόδειξη της πλήρους αποτυχίας του πολυπολιτισμικού μοντέλου, το οποίο βασίζεται στην αναγκαστική συνένωση διαφόρων εθνών, πολιτισμών και θρησκειών με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Ο Τριγάζης και οι όμοιοί του ας κρατήσουν τις φαντασιακές ονειρώξεις τους για τον περιθωριακό και παρακμιακό μικρόκοσμό τους, γιατί η επέκτασή τους στην αληθινή ζωή και κοινωνία προμηνύει τραγωδίες για όλους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtiko-arthro-surizaiou-oi-prosfuges-tha-swsoun-thn-eurwph#ixzz4GCfYS2qD

Exit mobile version