Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Λοιπόν καλή η σιωπή αλλά έχει και όρια. Αναφέρομαι φυσικά στους Λέσβιους ξενοδόχους, καταστηματάρχες και ταξιτζήδες που βγαίνουν στα σάιτ και στα κανάλια και κλαίνε γιατί πάτωσε το νησί. Γιατί κλαίτε; Όταν παίζατε σφαλιάρες για το ποιος θα πάρει κούρσα λαθρομετανάστες και χρεώνατε 50 ευρώ το κεφάλι καλά ήταν; Όταν τα εστιατόρια γέμισαν τον τόπο με αραβικά και έβγαζαν πακτωλό χρημάτων καλά ήταν; Όταν τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα με ΜΚΟ και λαθρομετανάστες, οι οποίοι κλέβαν κάθε μέρα τους Έλληνες καλά ήταν;

Τώρα κλαίτε γιατί; όχι για το κατάντημα της πατρίδας φυσικά αλλά πάλι για τις τσέπες σας. Ντροπή σας. Όχι δεν σας λυπάμαι αλήθεια. Γιατί κάθε μέρα προδίδετε τα ίδια σας τα παιδιά. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε δώσει όρκο τιμής να ελευθερώσουμε τη δύστυχη σκλαβωμένη πατρίδα ή «να πέσουμε τις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».

Μ.Τ.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: Απόρρητο έγγραφο έφτασε στα χέρια των παρακρατικών και το έβγαλαν στο διαδίκτυο!

Οι αναρχικοί, οι αρνητές της πατρίδας και της ορθόδοξης πίστης. Εισβάλλουν στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης, διακόπτουν την θεία λειτουργία, προπηλακίζουν τον ιερέα, και φεύγουν ανενόχλητοι. Εικοσιπέντε περίπου αντιεξουσιαστές, πραγματοποιούν έφοδο στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας! Και προκαλούν το θρησκευτικό και εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, με την ανοχή της πολιτείας, απέναντι στα χαϊδεμένα παιδιά του Σύριζα και του λοιπού «συνταγματικού τόξου.  Διαμαρτύρονται -λένε τα …παιδιά- για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην όλη από λαθρομετανάστες.

Πετούν φέιγ βολάν, και έρχονται σε αντιπαράθεση με πιστούς, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό. Επιτίθενται δε στον Ιερέα Μεθόδιο, απωθώντας τον με τα χέρια τους, και σπρώχνουν πιστούς, που αντιδρούν στην έφοδο τους. Και η υπομονή έχει τα όρια της. Ας καταλάβουν οι συντηρούμενοι από τους πλούσιους γονείς τους, βουτυρομπεμπέδες ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά από τους Έλληνες και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Σ.Μ.

Λαθρομετανάστες στην Νέα Καβάλα Κιλκίς κατέλαβαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ! Απαιτήθηκε η συμβολή του Στρατού για να γλιτώσουν διασώστες και ασθενείς!

Με τις ζέστες πριν κάνα ενάμιση μήνα, έφυγε ένα καραβάκι με καμιά 50αριά “επιστήμονες” να πάει λέει στο βόρειο πόλο για να αποδείξει ότι εμείς φταίμε που λιώνουν οι πάγοι και να δικαιολογήσει τα αυξημένα πρόστιμα από όλες τις κυβερνήσεις μέσω των τοπικών ΔΕΗ στους κάφρους – πολίτες που τους πιστεύουν. Ε, ακόμη είναι σφηνωμένο στους πάγους, σε αυτούς που υποτίθεται λιώνουν τόσο πολύ γρήγορα, εδώ και 20 μέρες τους κουβαλάνε φαγητό με τα ελικόπτερα οι όμορες του βορείου πόλου, χώρες. Και το δούλεμα ΝΤΠ καλά κρατά γεμίζοντας ενοχές τους πολίτες και φυσικά αδειάζοντας τις τσέπες τους.

Γ. Π.

Ξεφτιλίστηκε ο βαρόνος της διαπλοκής Μπόμπολας – Έχασε τα λόγια του απέναντι στην Χρυσή Αυγή 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-augoustou-2016#ixzz4GFkZdI3e

Exit mobile version