Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι… ζυμώσεις αναρχικών και ποινικών στις φυλακές με τις ευλογίες του ανθελληνικού κράτους

Συνεχίζονται οι... ζυμώσεις αναρχικών και ποινικών στις φυλακές με τις ευλογίες του ανθελληνικού κράτους

Τον Ιανουάριο του 2014, η κοινωνία είχε φρίξει από το «πάρτι τρομοκρατών» που είχε στηθεί μεταξύ των «Πυρήνων της Φωτιάς», του Χριστόδουλου Ξηρού και ποινικών στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η προφανής παράβαση του σωφρονιστικού κώδικα είχε εν τέλει οδηγήσει στην ενδεχόμενη συνέργεια για την εξαφάνιση Ξηρού, όπως αναλόγως έχουν διαπραχθεί πολλά άλλα εγκλήματα από τέτοιες μετακινήσεις εγκληματιών εντός των φυλακών.

Αυτά είχαν συμβεί επί Νέας Δημοκρατίας. Τώρα επί Σύριζα συνεχίζουν να συμβαίνουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μονάχα στην τύχη. Βγήκε, λοιπόν, η είδηση ότι γνωστός ποινικός είχε επεισόδειο με τον Τσοχατζόπουλο.

Εντέχνως κρυμμένη μέσα στα σχετικά ρεπορτάζ, ήταν και η πραγματική είδηση που αφορούσε τους παριστάμενους στο όλο επεισόδιο. Όπως, λοιπόν, αναφέρεται εκείνη την ώρα (περίπου 20:30) παρών στη ΣΤ’ πτέρυγα ήταν και ο Νίκος Ρωμανός, το κελί του οποίου βρίσκεται στην Α’ Πτέρυγα.

Πως βρέθηκε, αλήθεια, ο Ρωμανός εκεί;

Προφανώς η ασυλία των τρομοκρατών της αριστεράς και της προόδου συνεχίζεται και εντός των φυλακών, όπου συναντώνται με ποινικούς, ώστε να… ανταλλάξουν τεχνογνωσία.

Άντε τώρα να πάρουν κανά τηλέφωνο οι συριζαίοι και να νομοθετήσουν να… μην υπάρχουν σύνορα στις φυλακές ή ακόμα καλύτερα να μην υπάρχουν καν φυλακές. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizontai-oi…-zumwseis-anarchikwn-kai-poinikwn-stis-fulakes-me-tis-eu#ixzz4GIdeSvyr

Exit mobile version