Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηθοποιός που στήριξε τον Σύριζα για καλύτερες συντάξεις, τώρα κλαίγεται για την μείωση που υπέστη στην δική του

Ηθοποιός που στήριξε τον Σύριζα για καλύτερες συντάξεις, τώρα κλαίγεται για την μείωση που υπέστη στην δική του

Ο γνωστός για τους ρόλους «κομπάρσου» στις εγχώριες κινηματογραφικές ταινίες της δεκαετίας του ΄60 και του ΄70, ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, βγήκε χθες στο twitter να… κλαψουρίσει για το σοκ που έπαθε όταν αντιλήφθηκε ότι η σύνταξή του είναι πετσοκομμένη κατά 50%, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Θα είχε κάθε δικαίωμα να μιλήσει για την κατάσταση αυτή ο συμμετέχων φευγαλέα στις ταινίες του διδύμου Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, αν δεν είχε φροντίσει προηγουμένως να πολιτικοποιηθεί έντονα στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπετε, ο Καρύδης όχι μόνο υποστήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, και με κείμενο μάλιστα στην Αυγή «Γιατί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», αλλά πρόκειται και για τον άνθρωπο που αντικατέστησε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από τη Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Εκείνο το κείμενό του, με το οποίο υποστήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, είναι πραγματικά «μνημειώδες», καθώς στην προσπάθειά του να μας πείσει για τις… καλύτερες ημέρες που θα έφερνε η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ξεκάθαρα την μετέπειτα ξετσίπωτη ανακολουθία του Τσίπρα και της κλίκας του στους επόμενους 18 μήνες μέχρι και σήμερα.

Πριν, λοιπόν, κλαφτεί για την μείωση της σύνταξής του, ας φρόντιζε να ζητήσει μια τεράστια συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, για την βοήθεια που ο ίδιος προσέφερε στην πολιτική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ να παραλάβει την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από την προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και να συνεχίσει την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την εμβάθυνση της φτωχοποίησης και της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthrije-ton-suriza-gia-kaluteres-suntajeis-kai-twra-klaigetai-gia-thn-meiws#ixzz4GLRMdK6h

Exit mobile version