Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι επικίνδυνοι! Νίκος Φίλης: Τζαμί για να μην έχουμε τα προβλήματα Γαλλίας και Βελγίου

Είναι επικίνδυνοι! Νίκος Φίλης: Τζαμί για να μην έχουμε τα προβλήματα Γαλλίας και Βελγίου

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους είναι επικίνδυνοι για τον τόπο.

Μιλώντας περί της διατάξεως που επιταχύνει την διαδικασία ανεγέρσεως του τεμένους στον Βοτανικό, ο Νίκος Φίλης είπε ότι «αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν».

Τα προβλήματα που υπονοεί ο Φίλης για την Γαλλία και το Βέλγιο είναι τα συνεχή πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, φυσικά, και σε αυτή την κατεύθυνση λέει ότι το να έχουμε περισσότερα τζαμιά θα αποτελέσει λύση στο πρόβλημα.

Ο Φίλης είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να σταματήσει η λειτουργία άτυπων τζαμιών που αποτελεί ντροπή για την χώρα και τους μουσουλμάνους» και πρόσθεσε «όσοι δυσπιστούν με το τέμενος ας σκεφτούν: Να λειτουργεί άτυπο τζαμί ή να υπάρχει επίσημα με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ;».

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Φίλης βλέπει τον κίνδυνο από τα παράνομα τζαμιά και λέει ότι ένα «νόμιμο» τζαμί θα είναι η λύση του προβλήματος.

Εμείς, απλώς, να τον ενημερώσουμε, αν δεν το γνωρίζει, ότι και η Γαλλία και το Βέλγιο έχουν πολλά «νόμιμα» τζαμιά και πλέον η εμπειρία των μυστικών υπηρεσιών τους, τους λέει ότι εκεί ακριβώς ανδρώνονται και εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές και γι’ αυτό το λόγο τα κλείνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/einai-epikindunoi-nikos-filhs-tzami-gia-na-mhn-echoume-ta-problhmata-gallia#ixzz4GMbvgqr6

Exit mobile version