Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισλαμικό τόξο εναντίον της Ελλάδος: Και ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος των Σκοπίων στο μνημόσυνο του Σαδίκ

Ισλαμικό τόξο εναντίον της Ελλάδος: Και ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος των Σκοπίων στο μνημόσυνο του Σαδίκ

Έχουμε πολλάκις αναφέρει το δόγμα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, το οποίο προστάζει την ενστάλαξη τουρκικής εθνικής συνειδήσεως στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ισλαμικό τόξο που θα περικυκλώσει την Ελλάδα. Η δημιουργία αυτού του τόξου βρίσκεται καθ’ οδόν και μάλιστα σε πολύ ανησυχητικό στάδιο.

Σε αυτά τα πλαίσια, είδαμε την «πορεία διεκδίκησης» που διοργάνωσε το τουρκοκόμμα στην Ελλάδα και συνάντησε την αντίσταση από την Χρυσή Αυγή. Αυτό που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό και αποκαλύπτει το ιστολόγιο tourkikanea είναι ότι παρών στην όλη εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος των Σκοπίων.

Βλέπουμε, λοιπόν, μία έντονη κινητικότητα των τουρκόψυχων που κατοικούν σε διάφορα βαλκανικά κράτη. Όλοι αυτοί θεωρούν, όπως σημείωσε και ο πρόεδρος του σκοπιανικού τουρκοκόμματος, ότι αποτελούν μέρος του «τουρκικού έθνους».

Εφόσον, λοιπόν, η Συνθήκη της Λωζάνης, βάσει της οποίας υποτίθεται διεκδικούν δικαιώματα, δεν αναφέρει εθνικές μειονότητες, παρά μόνο μία μουσουλμανική μειονότητα, θα πρέπει να επανεξεταστεί η υπηκοότητα των συγκεκριμένων και όποιος αισθάνεται τούρκος, να απελαθεί στην τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/islamiko-tojo-enantion-ths-ellados-kai-o-proedros-tou-tourkokommatos-twn-sk#ixzz4GMuJ4qd4

Exit mobile version