Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύγχρονοι «εφιάλτες» όσοι συνηγορούν υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών κατά την ομιλία του στην ολομέλεια αρχικά ευχήθηκε χρόνια πολλά για την 4η Αυγούστου όπου το 1936 το Εθνικό καθεστώς έκανε την πατρίδα μας βράχο απέναντι σε δύο κοσμοκρατορίες.

Σχετικά με την διαδικασία κατάθεσης του νομοσχεδίου είπε ότι μόνο όσοι έχουν να κρύψουν κάτι ή εξυπηρετήσουν κάποιους και ότι η όλη υπόθεση έχει άρωμα «ρουσφετιού». Όσο αφορά το άρθρο για το τζαμί είπε ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να κατασκευαστεί σε μη κατοικημένη περιοχή και σήμερα βλέπουμε την κυβέρνηση να ετοιμάζει τις διαδικασίες για την ανέγερσή του, στο κέντρο του Βοτανικού.

Εν συνεχεία, κατήγγειλε την υποκρισία των ΑΝΕΛ, που καταψηφίζουν εκ τους ασφαλούς και για τους Νεοδημοκράτες είπε ότι θα φανούν πόσο πατριώτες είναι στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή. Κλείνοντας είπε πως η Ιστορία θα καταγράψει όσους ψηφίσουν την ανέγερση του τεμένους ανάμεσα στους «εφιάλτες», τους ριψάσπιδες και τους μηδήσαντες.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του συναγωνιστή Παναγιώταρου από την χθεσινή επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-efialtes-ths-patridas-osoi-sunhgoroun-uper-ths-anegersh#ixzz4GN7jeZ5b

Exit mobile version