Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γενικόλογα σαν απάντηση στην ερώτηση της βουλευτού Β’ Αθηνών Ε. Ζαρούλια για την επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου αριθμού τζαμιών

Η Συναγωνίστρια και Βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια σε ερώτηση που είχε καταθέσει προς τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, εξέφρασε την ανησυχία της σχετικά με την «επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου αριθμού τζαμιών».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο εκδηλώνεται εκ νέου η προσπάθεια της γείτονος σχετικά με την υλοποίηση του σταδιακού εξισλαμισμού της Πατρίδος μας, μέσω της ίδρυσης μεγάλου αριθμού τζαμιών για την άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Στην ερώτησή της συμπεριέλαβε και έναν κατάλογο με 19 τζαμιά για τα οποία γίνεται σαφής αναφορά από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα ερωτήματα που έθεσε ήταν σαφή και ξεκάθαρα, χωρίς να αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες, ζητώντας να μάθει τον επίσημο αριθμό των λειτουργούντων τζαμιών και το μέγεθος του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Επικράτεια,  αν έχει υποβληθεί επίσημο αίτημα από την γείτονα για την ίδρυση και λειτουργία τους, και σε περίπτωση που λειτουργήσουν ποιου δόγματος θα είναι. Επισήμανε ότι σύμφωνα με το κοράνι η περιοχή του χώρου θρησκευτικής λατρείας αποτελεί και ιδιοκτησία των ισλαμιστών, γεγονός που συνεπάγεται τεράστιους κινδύνους Εθνικής Ασφάλειας. Πέραν τούτου, λόγοι ανησυχίας συντρέχουν και λόγω του ότι τα τζαμιά σε όλο τον κόσμο αποτελούν εκτροφεία και είναι άμεσα συνδεδεμένα με την τρομοκρατία και τον ιερό πόλεμο των ισλαμιστών εναντίον των απίστων (τζιχάντ).

Η μοναδικά έγγραφη απάντηση που δόθηκε ήταν του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με αυτή οι αρμόδιες υπηρεσίες «παρακολουθούν και διαχειρίζονται με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ευαισθησία όλα τα ζητήματα που αφορούν την Εθνική Ασφάλεια της Χώρας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συμπεριφορών, πράξεων ή μεθοδεύσεων, οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τη διατήρηση της νομιμότητας και την ομαλή λειτουργία του εσωτερικού περιβάλλοντος ασφαλείας της». Αναφορικά με τα ζητήματα που επισημάνθηκαν, ο αναπληρωτής υπουργός που υπογράφει το κείμενο της απάντησης δήλωσε πως «εκδηλώνουν όλες τις κατά περίπτωση ενδεδειγμένες και επιβαλλόμενες ενέργειες, συνεργαζόμενες προς τούτο με τους συναρμόδιους Φορείς και Αρχές για την προστασία των συμφερόντων της Χώρας».

Αυτή ήταν η απάντηση. Τίποτα συγκεκριμένο και φυσικά καμία απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε η βουλευτής.

Από τα 2 άλλα συνερωτώμενα υπουργεία δεν έχουν δοθεί απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση, όπως και σε άλλες αντίστοιχου περιεχομένου από συναγωνιστές βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή.

Απάντηση έδωσαν με τις πράξεις τους, αφού συναίνεσαν στην ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα, όπως προκύπτει από το αρ. 35 του σχεδίου νόμου «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης – Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, από όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Αυτή η ενέργεια σε συνδυασμό με την λειτουργία των παράνομων τζαμιών είναι μια οργανωμένη προσπάθεια άλωσης της Πατρίδος μας, υποδούλωσης και εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους. Αυτή είναι προφανώς η ενδεδειγμένη και επιβαλλόμενη ενέργεια, στην οποία αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών.

Αντί να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά και να εκδιωχθούν οι λαθρομετανάστες που ασπάζονται το ισλάμ, νομιμοποιούνται και τους προσφέρει η προδοτική εθνομηδενιστική κυβέρνηση νόμιμο χώρο άσκησης της θρησκευτικής λατρείας τους. Και φυσικά το μάρμαρο, δηλαδή το τζαμί, θα το πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης.

Οι αρμόδιοι υπουργοί, ακόμα και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να μας πουν κάποια στιγμή με ποιόν τρόπο προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας. Με ποιον τρόπο φροντίζουν για την εσωτερική ασφάλεια. Με ποιον τρόπο φροντίζουν για την προστασία του Ελληνικού Έθνους. Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Για πόσο ακόμα θα υποκύπτουν στα ξένα κέντρα αποφάσεων που θέλουν την χώρα μας υποδουλωμένη και επιθυμούν τον ολοκληρωτικό αφανισμό των Ελλήνων;

Τα έργα και οι ημέρες της παρούσας συγκυβέρνησης έχουν δείξει τους σκοπούς και τις προθέσεις της. Αποδεικνύουν καθημερινά την ολιγωρία και την αδιαφορία για τα πραγματικά προβλήματα του Λαού, ενώ αντιθέτως επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία σε ζητήματα «προσφύγων», σε δράσεις των ΜΚΟ, και σε ενέργειες που προάγουν τη νεοαναφερθείσα «ουδετεροθρησκεία»(;)!

Η επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω της ίδρυσης και της λειτουργίας των τζαμιών θα στεφθεί με επιτυχία και θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Στα σχέδια αυτά, όμως, δεν έχουν υπολογίσει τους Έλληνες Εθνικιστές που θα παλέψουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων και να διαφυλάξουν την Ορθοδοξία.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή πιστός στις αρχές του και με γνώμονα την προστασία του Έθνους θα αντιταχθεί στα σχέδια εξισλαμισμού της Ελλάδος και δεν θα επιτρέψει σε καμία τυχοδιωκτική ανθελληνική κυβέρνηση να αλλοιώσει θρησκευτικά, εθνικά και κοινωνικά την Πατρίδα μας.

Exit mobile version