Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικός απατεώνας: Ο Καμμένος κοροϊδεύει τον κόσμο για τους Στρατιωτικούς που νόσησαν από φυματίωση

Πολιτικός απατεώνας: Ο Καμμένος κοροϊδεύει τον κόσμο για τους Στρατιωτικούς που νόσησαν από φυματίωση

Είχαμε γράψει προ ημερών για την κατάσταση στα HotSpot που είχε ως αποτέλεσμά της να βρεθούναρκετοί στρατιωτικοί θετικοί στην φυματίωση, με ευθύνη του Πάνου Καμμένου.

Ως απάντηση στον επίμονο κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής, ο Πάνος Καμμένος στις 21 Ιουλίου κρατώντας έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο υποστήριξε ότι είναι απόρρητο, ενημέρωνε τη Βουλή ότι “Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώθηκε σχετικά με τη διενέργεια προσυμπτωματικού ελέγχου με φυματοαντίδραση σε μονάδες της Ηπείρου. Έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν υπάρχει κανείς ασθενής. Όλοι έχουν κάνει το εμβόλιο πριν πάνε να υπηρετήσουν σε μια τέτοια μονάδα”.

Όταν μάλιστα ο προεδρεύων της συνεδρίασης του ζήτησε να καταθέσει το έγγραφο, επικαλέστηκε απόρρητα στοιχεία και δεν το κατέθεσε.

Εν τέλει, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, ο Καμμένος για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας.

Συγκεκριμένα, το ΚΕΕΛΠΝΟ με επιστολή του προς την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με ημερομηνία 27 Ιουλίου 2016 (έξι μέρες μετά την ομιλία Καμμένου), υποστηρίζει επίσημα ότι υπήρξε μια προφορική διαβεβαίωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ότι δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι τις 5 Ιουλίου 2016 στρατιωτικοί που να έχουν ευρήματα συμβατά με φυματίωση, ωστόσο παρά τις συνεχείς οχλήσεις, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση!

Βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε ότι στο στράτευμα δεν υφίσταται η έννοια της «προφορικής διαβεβαίωσης».

Το έγγραφο που κουνούσε ο Καμμένος, χωρίς να το καταθέσει για να μην γίνει ρεζίλι, ήταν όντως του ΚΕΕΛΠΝΟ και σημείωνε ότι ναι μεν δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους κάποιο περιστατικό φυματίωσης, αλλά και δεν θα μπορούσε να υποπέσει άμεσα, αφού «η υγειονομική φροντίδα των στρατιωτικών παρέχεται από την Υγειονομική Υπηρεσία του Ελληνικού Στρατού με την οποία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία ο Οργανισμός».

Πάντως στο έγγραφο που σας παραθέτουμε με ημερομηνία 27 Ιουλίου, το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζει να μην έχει καμμία ενημέρωση, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο Καμμένος ψεύδεται ασυστόλως και ενσυνειδήτως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikos-apatewnas-o-kammenos-koroideuei-ton-kosmo-gia-tous-stratiwtikous#ixzz4GOoSsy5q

Exit mobile version