Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος εξευτελισμός για την «Εφημερίδα των Συντακτών»: Μετά τον Μπόμπολα, υποστήριξε και τον… Ψυχάρη!

Νέος εξευτελισμός για την «Εφημερίδα των Συντακτών»: Μετά τον Μπόμπολα, υποστήριξε και τον... Ψυχάρη!

Ξεπερνώντας σε γραφικότητα κάθε προηγούμενο, ο εθνομηδενιστής Τρίμης μετά το υπερασπιστικό ολοσέλιδο  του Μπόμπολα, ανέλαβε τώρα και την υπεράσπιση του Ψυχάρη! Ο χαρακτηρισμός της γραφικότητας δεν αφορά το ποιους υπερασπίζεται ο Τρίμης, καθώς εκεί ο μόνος χαρακτηρισμός που ταιριάζει είναι αυτός του εξευτελισμού, αλλά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται.

Αναφερόμενος, λοιπόν, ο Τρίμης στην φυλλάδα στην οποία αρθρογραφεί («Εφημερίδα των Συντακτών») στην κατάθεση του Ψυχάρη, γράφει ανάμεσα σ΄άλλα και τα εξής: «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά (ανακριτή – βασανιστή) του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θύμισε – σε όσους το ξεχνάνε – τι σημαίνει φασιστική βαρβαρότητα απέναντι σε ένα ανήμπορο πρόσωπο».

Το «ορφανό» του «Ιού», ο «γλείφτης» του ΣΥΡΙΖΑ και φανατικός υποστηρικτής της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής, προκαλεί τον γέλωτα με την… διαπίστωση του. Ο εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σεβόμενος τόσο την θεσμική του ιδιότητα ως μέλος της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, αλλά πολύ περισσότερο την συμμετοχή του σ΄ένα Ανεξάρτητο και Υπερήφανο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο ουδέποτε είχε την παραμικρή άμεση ή έμμεση συνδιαλλαγή με την οποιαδήποτε εκδοχή της μιντιακής διαπλοκής, έκανε την διατύπωση και την διαπίστωση που έπρεπε απέναντι σ΄έναν εκ των κορυφαίων εκπροσώπων των «νταβατζήδων».

Αν αυτή η συμπεριφορά του εκπροσώπου της Λαοφιλούς πολιτικής Δύναμης, με τις εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές της, δεν αρέσει στον Τρίμη αποτελεί πρόβλημά του και δεν μας ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Η δε αναφορά για «Αλγεινή εντύπωση», το… συμπέρασμα για «ανακριτή – βασανιστή» και η «καραμέλα» για «φασιστική βαρβαρότητα απέναντι σε ένα ανήμπορο πρόσωπο», αν δεν αποτελούν «επιχειρηματολογία» νηπιακού επιπέδου (όχι πάντως σαν τα βρωμόπαιδα – τρομοκράτες που βάφτιζε ως «μωρά στο εδώλιο» η υπερασπίστρια κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου Άντα Ψαρρά), τότε παραπέμπουν σε κινηματογραφικό μελό της δεκαετίας του ΄60 με Νίκο Ξανθόπουλο, Μάρθα Βούρτση και Βασιλάκη Καίλα.

«Συγχαρητήρια», πάντως, Τρίμη καθώς κάποιες στιγμές ξεπερνάς σε εκφορά ανοησιών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακόμη και τον συναγωνιστή σου στον εθνομηδενισμό, τον Δημήτρη Ψαρρά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής: “Παίζει θέατρο ο Ψυχάρης! Τραβεστί η ΝΔ” – Αθώωσε τον κομμουνιστή βαρόνο η κλεπτοκρατία ΒΙΝΤΕΟ

Εξευτελισμός: Ολοσέλιδη αναφορά της «Εφημερίδας των Συντακτών» υπέρ του Μπόμπολα για την εξεταστική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neos-ejeutelismos-meta-ton-mpompola-uposthrije-kai-ton-psucharh-h-efhmerida#ixzz4GPGBivK6

Exit mobile version