Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και τις από καρδιάς θερμότερες ευχαριστίες στο πρόσωπο του άξιου στελέχους σας και υπεύθυνης της τράπεζας αίματος του Ν. Λάρισας, και Μαρίας Π. Σε χθεσινή μας επικοινωνία στις 03/08/2016 και ώρα 22:00 και αφού την ενημέρωσα για την άμεση ανάγκη εξεύρεσης τριών(3) φιαλών αίματος 0+ οι οποίες προορίζονται για την άμεση  κάλυψη των αναγκών της εγχείρησης συγγενικού μου προσώπου που θα λάβει χώρα στην ορθοπεδική κλινική του Π. Γ.Ν. Λάρισας, ανταποκρίθηκε άμεσα και γρήγορα, με συνέπεια σε διάστημα μόνο λίγων ωρών να υπάρχει στη διάθεση της κλινικής ο προαναφερθέν αριθμός φιαλών. Τα λόγια ευγνωμοσύνης θα ήταν λίγα για να εκφράσουν τόσο τα δικά μου όσο και τα συναισθήματα των συγγενικών μου προσώπων για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά της κας Π. και των υπόλοιπων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή του Ν. Λάρισας.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μου.

Κωνσταντίνος Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ
Η ‘’απάθεια’’ των Ελλήνων ανάγκασε όλα τα κόμματα να κάνουν την παρέλαση τους από την κυβέρνηση. Έχουν πέσει όλων οι μάσκες.Τώρα γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας. Τώρα δεν μπορούν να κρυφτούν. Ας τους να νομίζουν ότι νικούν.Τώρα έχουν υπογράψει όλοι. Αν επαναστατούσαμε κάποιοι θα κρύβονταν ακόμη.

Χ. Ευάγγελος

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ – Γιάννης Λαγός: “Έξω οι τούρκοι πράκτορες από την Ελλάδα!”

Ζήτω η 4η Αυγούστου!

“Θέλομεν να κάμωμεν πολιτισμόν Ελληνικόν. Δεν θέλομεν τους ξένους πολιτισμούς. Θέλομεν ιδικόν μας πολιτισμόν, τον οποίον να τον ωθήσωμεν και να τον κάμωμεν ανώτερον από όλους τους πολιτισμούς, εις την άκρην αυτήν της Ευρώπης. Θέλομεν ευημερίαν οικονομικήν. Θέλομεν αυτήν την γήν, αυτήν την πολύτιμον γήν, θέλομεν να την κάμωμεν να παράγη, να γίνη περιβόλι, όπως ημπορεί να γίνει μιαν ημέραν ένα πλούσιον περιβόλι, ώστε οι άνθρωποι οι οποίοι ζούν εις τα χώματα αυτά να αισθανθούν ότι είναι ευτυχισμένοι”. Ιωάννης Μεταξάς. Ιδού σε λίγες γραμμές το σκεπτικό όσων σκέπτονται όχι σοσια-ληστρικά, όχι φιλελεύθερα, όχι μαρξιστικά αλλά καθαρά και μόνον με την Εθνική τους συνείδηση! Σήμερα, στην πατρίδα μας δεν χρειαζόμαστε “πρωθυπουργούς” αλλά Εθνικούς Κυβερνήτες.

Γιατί μόνο Εθνικοί κυβερνήτες μπορούν και οραματίζονται μια χώρα χωρίς τα δεσμά του ΔΝΤ και των άλλων κορακιών της ΕΕ, χωρίς πάρε δώσε με τις …”αγορές”, χωρίς ξεπούλημα εθνικού πλούτου, χωρίς πολυπολιτισμό και τζαμί, χωρίς μετανάστες που ασυδοτούν και εγκληματούν σε βάρος των Ελλήνων, χωρίς ΜΚΟ που κλέβουν το χρήμα των πολιτών, χωρίς πολιτικούς που ιεραρχούν λάθος τις προτεραιότητες βάζοντας τον λαό και τις ανάγκες του στο τέλος αντί για πρώτο, μια χώρα αληθινό παράδεισο για τους πολίτες της. Σήμερα, τα ίδια ακριβώς λέει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μόνον ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ως Εθνικός Κυβερνήτης, μπορεί να εγγυηθεί το ασφαλές αύριο της χώρας! Γιατί όλα τα πολιτικά συστήματα απέτυχαν! Γιατί χιλιάδες πολιτικοί στην εποχή της μεταπολίτευσης έπαιξαν παιχνίδια στην πλάτη του λαού, τα παιχνίδια αυτά απέτυχαν και ο λογαριασμός ήρθε στο λαό, Και τον πληρώνει με εξαθλιωμένες συντάξεις, με μισθούς πείνας, χωρίς φάρμακα, χωρίς παιδεία, χωρίς μέλλον στην χώρα, νεομετανάστες – είλωτες στις χώρες του βορρά.

Θ.Τ.

Παρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη στο υβριστικό δελτίο του ΣΚΑΪ – Έριξε μαύρο ο Αλαφούζος! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-augoustou-2016#ixzz4GPHFDpMQ

Exit mobile version