Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Πάτρα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  της Τ.Ο. Περάματος, από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος   την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 έγινε ομιλία από την πρόεδρο του ΛΑΣΙΤΑ Φωτεινή Κωτσάκη με θέμα: Συνδικαλισμός και Χρυσή Αυγή.

Μεταξύ των άλλων η συναγωνίστρια τόνισε τα έξης: Οι Έλληνες Εθνικιστές διεκδικούν δυναμικά την θεσμική εκπροσώπηση σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις σαν φυσική συνεχεία του Αγώνα μας λόγω της διαρκούς ανόδου του Λαϊκού Κινήματος. Καλούμαστε οι συνδικαλιστές Εθνικιστές με δυναμική αγωνιστικότητα και συγκροτούμενα ώστε να εφαρμοστούν τα Εθνικά μας Ιδεώδη μέσα από ένα Εθνικό Κράτος όπως αρμόζει στο Έθνος μας.

Με μαχητικότητα και συλλογικότητα ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλα τα Εθνικιστικά σωματεία και αναλαμβάνουμε τον να αφυπνίσουμε τον Έλληνα! Να αγωνιστούμε για την ίδρυση ενός Εθνικού Κράτους! Είναι ευνόητο πως σε ένα Εθνικό Κράτος που θα προάσπιζε τα συμφέροντα του λαού μας όπως εμείς οι Εθνικιστές αξιώνουμε.

Όλα τα Εθνικιστικά σωματεία του Λαϊκού Συνδέσμου έχουν θέσεις ξεκάθαρες για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και θέλουμε με την προσπάθεια μας αυτή να βρεθούμε κοντά στους Έλληνες εργαζόμενους  και  να αλλάξουμε τον εργατικό μεσαίωνα που έχει επιβληθεί στην χωρά μας. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε  τον Ύμνο του Κινήματος.

Στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, έγινε ομιλία με θέμα το Εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου και του Ηγέτη της Ιωάννου Μεταξά. Έγινε αναφορά στη ιδεολογία του Καθεστώτος και στα τόσα έργα που έπραξε από το 1936 έως και το 1940, έργα κοινωνικά και φιλολαϊκά που υπάρχουν και στις μέρες μας. (Όσα από αυτά κατάφερε να συντηρήσει το “δημοκρατικό” καθεστώς). Συμπέρασμα: Μόνο με ένα Εθνικό Κράτος μπορεί να βρει διέξοδο και να μεγαλουργήσει η Πατρίδα και ο Λαός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn540#ixzz4GRv03Sql

Exit mobile version