Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κρατικοδίαιτοι των Εξαρχείων πλέον θα μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα στο υπουργείο, καλεσμένοι του Τόσκα

Οι κρατικοδίαιτοι των Εξαρχείων πλέον θα μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα στο υπουργείο, καλεσμένοι του Τόσκα

«Σαρώνουμε τις καταλήψεις, αλλά ανεχόμαστε και την άλλη άποψη αρκεί να μην ξεπερνιέται η κόκκινη γραμμή, να μην γίνονται αυθαιρεσίες και υπερβολές. Πολιτικό μας ζητούμενο είναι τα νέα παιδιά να μην κλείνονται στους τοίχους ενός σπιτιού συζητώντας του προβληματισμούς τους αλλά να βγαίνουν έξω. Επιδιώκουμε να υπάρχει ανοιχτό κίνημα διεκδικήσεων.

Ο πολίτης θέλει ασφαλές περιβάλλον χωρίς να κινδυνεύει και να κάνει τη δουλειά του, να διασκεδάζει, χωρίς πρόβλημα… Δεν θέλει σκληρή καταστολή στις διεκδικήσεις και τη διαμαρτυρία του, θέλει να προχωράει με την ησυχία του. Έχω καλέσει τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια να συζητήσουμε για να υπάρξει ανεμπόδιστη και ελεύθερη έκφραση των ιδεών…».

Ποιος τα είπε όλα αυτά; Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστεράς» (με ολίγη από συνοδοιπορούσα ψεκασμένη ελαφροδεξιά…), σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ!

Εδώ που τα λέμε, εις ότι αφορά την πρόσκληση στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ των «συλλογικοτήτων από τα Εξάρχεια», ήρθε ο καιρός να μην μπαίνουν πλέον οι κρατικοδίαιτοι κουκουλοφόροι «επαναστάτες» (γόνοι υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία…) από την πίσω πόρτα του υπουργείου και μόνο την ημέρα της πληρωμής – οι εντολές τους διαβιβάζονται με έμπιστους «ταχυδρόμους»- αλλά από την… κεντρική πύλη!

(ΥΓ): Προφανώς, θα έχουν δοθεί στους φρουρούς οι κατάλληλες οδηγίες, για αποφυγή σωματικής έρευνας ή έρευνας στα σακίδια των «κοινωνικών αγωνιστών» κατά την προσέλευσή τους στο υπουργείο. Διότι, μπορεί μετά από το υπουργείο να έχουν «επιχείρηση» να εκτελέσουν! Και πως θα πάνε στην «επιχείρηση» χωρίς τα «σύνεργα της δουλειάς» (βόμβες μολότοφ κ.λπ.);

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-kratikodiaitoi-twn-ejarcheiwn-pleon-tha-mpainoun-apo-thn-mprostinh-porta#ixzz4GU30sCbj

Exit mobile version