Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών σε Πάτρα και Χίο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στα hotspot

Νέες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών σε Πάτρα και Χίο - Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στα hotspot

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται ότι αποτελούν πλέον τα επεισόδια μεταξύ των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Χώρα μας. Τα πιο πρόσφατα περιστατικά συνέβησαν με διαφορά λίγων μόλις λεπτών σε Πάτρα και Χίο.

Στην Πάτρα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η Αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας ενημερώθηκε από κατοίκους της περιοχής γύρω από την Ανθεία για σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν εκεί. Τα επεισόδια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών στον χώρο των πρώην εγκαταστάσεων της ΑΒΕΞ. Έγιναν αρκετές προσαγωγές λαθρομεταναστών από περιπολικά της Άμεσης Δράσης της Πάτρας, με τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρονται καθώς έχει, αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των μεταναστών που μένουν σε παραπήγματα ή μέσα στα παλιά εργοστάσια στην γύρω περιοχή.

Την ίδια  περίπου ώρα υπήρχαν επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών, στο hot spot ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ελαφροί τραυματισμοί και να μεταφερθούν κάποιοι απ’ αυτούς στο νοσοκομείο Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Τα επεισόδια ξέσπασαν ύστερα από ποδοσφαιρικό αγώνα (!) μεταξύ ομάδων των προαναφερθέντων εθνικοτήτων.

Τόσο αυτά τα δύο περιστατικά, τα οποία συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα, όσο και άλλα παλαιότερα δείχνουν ότι η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη με ό,τι σημαίνει αυτό για τις πιθανόν εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epeisodia-metaju-lathrometanastwn-me-diafora-ligwn-leptwn-se-patra-kai#ixzz4GYU6Iirk

Exit mobile version