Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Τις τελευταίες μέρες έχει συμβεί μία αλλαγή στις παροχές ιατρικών ειδών που δεν έχει αναφερθεί κανένας στα κανάλια και στα blog. Μας ανάγκασαν να έχουμε πλαφόν στις μέγιστες τιμές των επιθεμάτων τραυμάτων που εξυπηρετούν κυρίως τις μεγαλύτερες ηλικίες που πάσχουν από κατακλίσεις. Το πλαφόν είναι τόσο μικρό που επιθέματα που αγοράζουμε από Έλληνες προμηθευτές είναι μικρότερο από την τιμή αγοράς των προϊόντων. Με αποτέλεσμα να έχουν ήδη απολυθεί υπάλληλοι από τις ελληνικές εταιρείες και άλλες μικρές να κλείσουν. Στην δεύτερη κατηγορία είμαι και εγώ, όλα τα σχέδια ζωής μου ακυρώθηκαν την μέρα που εφαρμόστηκε ο νόμος αυτός.

Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ξένων συμφερόντων (φορολογούνται στο εξωτερικό τα κέρδη) δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αφού προμηθεύονται τα προϊόντα τους από τα εργοστάσια τους που βρίσκονται στο εξωτερικό  (COLOPLAST – GCP) σε χαμηλές τιμές. Το αποτέλεσμα αυτού του νόμου θα είναι ένα μονοπώλιο στην ελληνική αγορά από ξένες εταιρείες χωρίς φυσικά να μειωθούν τα έξοδα του δημοσίου και φυσικά γέροντες που έχουν ανάγκη τα προϊόντα αυτά να μην φτάνουν σε αυτούς και να υποφέρουν. Δεν ήξερα που αλλού να αναφερθώ αφού γνωρίζω πως το παιχνίδι είναι στημένο εις βάρος των Ελλήνων επιχειρηματιών, παρά μόνο στη Χρυσή Αυγή που είναι η μόνη που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους Έλληνες.

Κ.Ε.

Συνελήφθησαν οι Σακκάς και Σεϊσίδης στην Σπάρτη: Μια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. που φέρνει σε δύσκολη θέση ΝΔ και Σύριζα

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, με τα διορισμένα κομματόσκυλα που παρασιτούν εις βάρος όλων ημών που πληρώνουμε την αργομισθία τους μέσω της ΔΕΗ, τόλμησαν σήμερα να πουν ότι η “δημοκρατία” τους δέχτηκε κατάστηθα μαχαιριά από τις αλήθειες που βροντοφώναξαν οι βουλευτές Λαγός και Παναγιώταρος. Ο βουλευτής του Σύριζα δεν την μαχαιρώνει την δημοκρατία τους όταν φωτογραφίζεται με φόντο τον Κεμάλ, όταν ονειρεύεται προσάρτηση της Ελληνικής Θράκης μας στην “μητέρα Τουρκία”, όταν παίρνει μισθό και γραμμή από τα πιο σκοτεινά γραφεία της ΜΙΤ.  Η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, ας γνωρίζει ότι υπάρχουν 440.000 Έλληνες πολίτες που αγνοεί επιδεικτικά, εφ όσον δεν καλεί ποτέ την φωνή τους να εκφράσει την γνώμη τους, την ίδια ώρα έχει καθιερώσει δελτίο ειδήσεων στα αραβικά μη τυχόν και δεν έχουν ενημέρωση οι λαθρομετανάστες.

Γ.Μ.

Τα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί – BINTEO

Αυτός ο “μερακλής” ο καταδικασμένος από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά έξω με τεράστια εγγύηση γέροντας που βλέπετε, είναι ο «κος» Κοντομηνάς οι ιδιοκτήτης του καναλιού ALPHA. Επειδή με τα λεφτά του και την “μαγκιά” του θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, και προφανώς επειδή αισθάνεται εξαιρετικά ασφαλής, περιτριγυρίζοντας και ταΐζοντας τους πολιτικούς  που κάνουν πως κυβερνούν στην χώρα, δίνει κατάθεση χωρίς τα ουζάκια του, γιατί έτσι ακριβώς θα άραζε σε καφενέ και όχι σε έδρανα της Βουλής.

Ο μπάρμπας αυτός λοιπόν, που προφανώς γράφει την Ελληνική Βουλή στα παλαιότερα των υποδημάτων του μιας κι έχει τους περισσότερους στο χέρι  αποκάλεσε βουλευτή της εξεταστικής επιτροπής μόλις τον στρίμωξε για την λίστα Λαγκάρντ “κύριε τίποτα”. Και φυσικά μετά άκουσε τα σχολιανά του αν και κανονικά, του άξιζε κάτι παραπάνω! Και βγήκαν και οι “αμερόληπτοι” του SKAI  να μιλήσουν για χυδαιότατη επίθεση εναντίον του “ΚΥΡΙΟΥ” Κοντομηνά. Μόνο που παρακολουθήσαμε Βουλή σήμερα λαμόγια της δημοσιογραφίας και είδαμε τι ακριβώς έγινε! Χόρτο να ταΐζετε τους τηλεθεατές σας τα χαϊβάνια που σας παρακολουθούν και πιστεύουν στην παραπληροφορητική προπαγάνδα όταν θίγονται τα αφεντικά σας!

Ευστρατία Σ.

Κλαίνε οι καθεστωτικές φυλλάδες για τον διασυρμό Κοντομηνά-τούρκων πρακτόρων από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-augoustou-2016#ixzz4GYVstr6R

Exit mobile version