Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Αθήνα

Την Τρίτη 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου, ομιλία με τίτλο «Το βασίλειο του ψεύδους» από τον συναγωνιστή Ζέκο Θεόδωρο.

Κατά την ομιλία του καυτηριάστηκε ο προδοτικός ρόλος της αριστεράς με την ανοχή η ακόμη και την υποστήριξη της ψευτοδεξιάς. Υπενθυμίζουμε στους φίλους και στους Συναγωνιστές, ότι το γραφείο μας για τον μήνα Αύγουστο, λειτουργεί ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ από τις 7 έως τις 9 το βράδυ.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία τη Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολη με θέμα:«80 χρόνια από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο οπτικό ακουστικό υλικό, για τα μεγάλα επιτεύγματα και την φιλολαϊκή πολιτική που εφήρμοσε  το εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Το 8ώρο, το Ι.Κ.Α. το χάρισμα των αγροτικών χρεών η υποχρεωτική άδεια μετ’ αποδοχών, η Κυριακάτικη αργία, είναι μερικά από τα μέτρα που εφαρμόστηκαν επί κυβερνήσεως του Ιωάννη Μεταξά, μέτρα που στις ημέρες μας όχι μόνο δεν ισχύουν, αλλά φαίνονται εξωπραγματικά για κάθε εργαζόμενο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn541#ixzz4GYX14oou

Exit mobile version