Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομματική πειθαρχία για να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα επέβαλλε ο Μητσοτάκης στην ψευτοδεξιά

Κομματική πειθαρχία για να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα επέβαλλε ο Μητσοτάκης στην ψευτοδεξιά

Καυχάται ολόκληρο το σύστημα πως η τροπολογία για το τζαμί, που θα κατασκευάσει η Dream Team των εργολάβων, πέρασε από τη Βουλή με «ευρεία πλειοψηφία».

Μία από τις άγνωστες πτυχές αυτής της ιστορίας αποκαλύπτεται σήμερα από την στήλη «Βηματοδότης», σχετικά με την στάση που τήρησε η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, κάποιοι βουλευτές που είχαν εκτεθεί ως «πατριώτες» παλιότερα είχαν ενστάσεις. Όχι ότι δεν ήθελαν την ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Απλώς είχαν φόβους ότι θα ξεφτιλιστούν ανεπανόρθωτα και έτσι προτιμούσαν να προφασιστούν ότι βρίσκονταν σε κάποια παραλία.

Η στήλη αναφέρει μόνο το όνομα του Μάκη Βορίδη, όμως είναι βέβαιο πως και ο Άδωνις Γεωργιάδης που παλαιότερα είχε κάνει προεκλογική εκστρατεία εναντίον του τεμένους είχε ανάλογους δισταγμούς.

Η όλη ιστορία εκνεύρισε εντόνως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επέβαλλε αμέσως κομματική πειθαρχία. Το αποτέλεσμα ήταν οι διάφοροι «αντιφρονούντες» να βάλουν την «ουρά στα σκέλια» και να ψηφίσουν με χέρια και με πόδια το τέμενος στον Βοτανικό.

Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα από τον «Βηματοδότη»:

«Η πρώτη κομματική πειθαρχία του Κυριάκου

Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το τέμενος στην Αθήνα. Και τούτο γιατί πολλοί βουλευτές της ΝΔ βρίσκονταν στις παραλίες και σε νησιά και δεν θα εμφανίζονταν στη Βουλή για να ψηφίσουν και, το σημαντικότερο, ο Μάκης Βορίδης ζήτησε συνάντηση μαζί του και του είπε ότι λόγω συνειδήσεως δεν μπορεί να ψηφίσει το τέμενος στην Αθήνα. Προκλήθηκε  εκνευρισμός στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με συνέπεια μετά την απόφαση για κομματική πειθαρχία άλλοι να επιστρέφουν άρον-άρον από τις παραλίες για να ψηφίσουν, άλλοι που δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν το νησί να στέλνουν επιστολική ψήφο και άλλοι αλλάζοντας ιδέα να ζητούν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο.»

Προφανώς, το επίμαχο δημοσίευμα εντάσσεται στην προσπάθεια της νουδούλας να εμφανίσει κάποια εσωτερική αντιπολίτευση, ώστε να κοροϊδεύει τους «πατριώτες» ψηφοφόρους και να τους βάλει να ψηφίζουν ψευτοδεξιά, αναμένοντας την ώρα που θα φύγει ο Κυριάκος.

Το εγχείρημα αποτυγχάνει οικτρά, αφού η ΝΔ δεν είναι παλιό Πασόκ που ακολουθούσε την ίδια τακτική. Αντί για το επιθυμητό, να παρουσιάσει δηλαδή δύο πτέρυγες στη ΝΔ, αποδεικνύει πως από την μία πλευρά είναι ο αντεθνιστής Κυριάκος και από την άλλη «κότες λιράτες», που βάζουν πάνω από όλα τον βουλευτικό μισθό και την προοπτική της «κουτάλας».

Διαβάστε επίσης: Τα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί – BINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kommatikh-peitharchia-gia-na-islamopoihthei-h-ellada-epeballe-o-kuriakos-mh#ixzz4GYqcOt3O

Exit mobile version