Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Χρυσή Αυγή έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Ο εκπρόσωπος τύπου και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος Ηλίας Κασιδιάρης κυριολεκτικά απογύμνωσε με λόγο και επιχειρήματα τους εγχώριους νταβατζήδες Μπομπόλα, Ψυχάρη και Κοντομηνά. Όλα αυτά τα λαμόγια πήραν θαλασσοδάνεια δανεικά και αγύριστα, κονόμησαν τζάμπα χρήμα στην μεγάλη κλοπή επί Κώστα Σημίτη, του Ελληνικού χρηματιστηρίου το 99′ και πέτυχαν φοροαπαλλαγές και ασυλία από τις κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων. Ο Κώστας Καραμανλής μίλαγε για νταβατζήδες και δεν τους ακούμπαγε.

Ο Γιώργος Τζέφρυ Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του Ελληνικού Κοινοβουλίου αυτούς τους ίδιους νταβατζήδες τους καθάριζαν και μόνο η Χρυσή Αυγή τους στρίμωξε και τους ξεγύμνωσε. Η εβδομάδα τελείωσε στην βουλή με τον πύρινο λόγο του Αρχηγού μας την 4 Αυγούστου το απόγευμα που είχε επίλογο ΤΖΑΜΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Μεγάλη τιμή ένοιωσα σαν ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής για το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών που αποτελεί την τελευταία ελπίδα των Ελλήνων. Άξιοι συνεχιστές της Ελλάδας οι Βουλευτές και ο Αρχηγός. Να είναι σίγουροι ότι οι Έλληνες αυτή την φορά τους φέρνουν στην εξουσία.

Με Τιμή, Ιωάννης Π. Αθήνα.

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που παρουσίασε η Χρυσή Αυγή για την αντεθνική δράση του Ζεϊμπέκ – Καμία απάντηση από τον Σύριζα, μόνο ύβρεις

Γνωρίζω πως κανένας από την κοινοβουλευτική ομάδα δεν έχει ανάγκη από συγχαρητήρια γιατί το άριστο έργο τους το θεωρούν καθήκον προς την Πατρίδα. Θέλω όμως να σας πω ότι ξεπερνάτε συνεχώς τις προσδοκίες μου από όταν σας ψήφιζα πρώτη φορά 4 χρόνια πριν. Θα προσπαθήσω  να σας στηρίζω με όποιες μικρές δυνατότητες έχω. Γιατί θέλω να δω τι ύφος θα έχει ο Μπόμπολας ή πόσες καρέκλες θα χρειάζεται ο Κοντομηνάς όταν θα είναι Εθνικός Κυβερνήτης ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος. Και για πολλούς ακόμη λόγους. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ .

 

Απόστολος Σ.

H “Ελεύθερη Αγορά” και η Ιστορία – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ονομάζομαι Βασίλης σπουδάζω και εργάζομαι στο εξωτερικό και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσπαθήσετε να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να μην πραγματοποιηθεί η ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός. Δεν είναι δυνατόν να περάσει κάτι τέτοιο χωρίς ερήμην των Ελλήνων πολιτών. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, που δώσανε την ζωή τους για να διώξουν τους μωαμεθανούς από την Ελλάδα και εμείς θα το ανταποδώσουμε έτσι, χτίζοντας τζαμί; Αν είναι δυνατόν! Μαζέψτε υπογραφές, δώστε φωνή στον λαό, να καταλάβουνε επιτέλους την δύναμή μας. Εάν θέλουμε πραγματικά την πατρίδα μας πίσω αυτή είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε να το δείχνουμε!

Με εκτίμηση και ελπίδα.
Β.Κ.

Ποιος ήταν ο «στόχος» των κόκκινων τρομοκρατών, που τα ΜΜΕ τους εμφανίζουν… τουρίστες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-augoustou-2016#ixzz4Gb5Sw8ce

Exit mobile version