Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Καλαμάτα

Την Πέμπτη, 4 Αυγούστου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία Συναγωνιστή από την Νεολαία με θέμα “Η Νεολαία της 4ης Αυγούστου στην πρώτη γραμμή του Αγώνα “.

Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας πτυχές και ιστορικά στοιχεία για εκείνη την περίοδο και την πολιτική του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Έγινε μνεία για την φιλολαϊκή πολιτική του Ιωάννου Μεταξά, την κρατική οργάνωση και σαφώς την οργάνωση της Νεολαίας γύρω από την ΕΟΝ.

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν τα ιδεώδη και τα πρότυπα των Νέων της τότε εποχής, τα ερεθίσματα τους, η πίστη τους στην Μεγάλη Ιδέα και στα ιδανικά του Έθνους. Ακόμη, σπουδαία αναφορά έγινε για τις ηρωικές μάχες στις ένοπλες συγκρούσεις έναντι της ξένης απειλής,  εκεί όπου οι Νέοι της Ελλάδος αρνήθηκαν να λιγοψυχήσουν και έδωσαν μέχρι και την τελευταία ρανίδα του Αίματος τους !

Εν τέλει, έγινε η σύγκριση της τότε μαχητικής Νεολαίας της Πατρίδος μας με την σημερινή Νεολαία, η οποία υποδουλώνεται και εξευτελίζεται συνεχώς, όμως σηκώνει κεφάλι, στέκεται δίπλα στους Εθνικούς Αγώνες και θα είναι αυτή που από τη πρώτη γραμμή πυρός θα καταφέρει να κάνει την Ελλάδα Ελεύθερη και Ανεξάρτητη! Η εκδήλωση έληξε με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος! Ζήτω η Νίκη!

Στην εθνεγερσία της 4ης Αυγούστου 1936 ήταν αφιερωμένη η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας στην Καλαμάτα. Αρχικά ο Γραμματέας Δημήτριος Σαρατσιώτης αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κατέδειξε την υπερήφανη και εθνική, όπως πάντα, στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στους καναλάρχες εκπροσώπους ανθελληνικών συμφερόντων που κατέθεσαν στην σχετική Εξεταστική Επιτροπή. Επιπλέον επισημάνθηκε η δουλική συμπεριφορά που επέδειξαν οι εκπρόσωποι των άλλων πολιτικών κομμάτων στην ίδια Επιτροπή, επιβεβαιώνοντας την απολύτως συνειδητή συμμετοχή τους στην διαπλοκή και τον ανθελληνικό πόλεμο εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Όσο όμως προσπαθούν να κρύβουν την αλήθεια, δεν μπορούν πλέον να ξεγελάσουν τον  ελληνικό λαό ο οποίος στο σύνολό του έχει καταλάβει τον ύπουλο ρόλο τους και θα τους αντιμετωπίσει όπως τους αξίζει. Ακολούθως ο συναγωνιστής Γιάννης  Ζαφειρόπουλος μετά από ένα σύντομο βιογραφικό του εθνάρχου Ιωάννου Μεταξά, ανέλυσε το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο του 1936, ελληνικό και διεθνές, που οδήγησε στην ανάγκη μιας έντιμης, στιβαρής και υπερήφανης αλλά κυρίως  αποτελεσματικής Εθνικής Κυβέρνησης για την χώρα όπως αποδείχθηκε η κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου. Αναλύθηκαν τα έργα και οι προσπάθειες του Ι. Μεταξά για την προστασία των εθνικών και κοινωνικών δικαίων του ελληνικού λαού με αποκορύφωμα την ίδρυση της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΟΝ) και  το ένδοξο Έπος του 1940. Τονίσθηκε η ομοιότητα των σημερινών συνθηκών διότι και τότε η Ελλάδα κινδύνευε, οι φτωχοί Έλληνες υπέφεραν και τα πολιτικά κόμματα, όπως και τώρα, μοίραζαν ψεύτικα λόγια και ιδεολογίες αδυνατώντας να υπηρετήσουν ειλικρινά τον λαό.

Τραγικό παράδειγμα η κρυφή επαίσχυντη συμφωνία του αστικού κόμματος Φιλελευθέρων με το ανθελληνικό Κ.Κ.Ε. (Σοφούλη-Σκλάβαινα), η αποκάλυψη του οποίου  επέδρασε καταλυτικά και επιτάχυνε την ανάγκη σωτηρίας της χώρας. Ομοίως τα σημερινά κόμματα της παρακμής και της υποκρισίας  ενώνονται μεταξύ τους  όταν πρόκειται να εμποδίσουν την φωνή της αλήθειας και της  ελευθερίας  που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή να φθάσει στον λαό, ώστε να τον έχουν έρμαιο και χειραγωγημένο. Οι Έλληνες όμως πλέον έχουν καταλάβει ότι όπως ο Ι. Μεταξάς πριν 80 χρόνια τόλμησε  και πέτυχε με την 4η Αυγούστου την  πορεία του έθνους προς την σωτηρία και τη δόξα, έτσι και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη Χρυσή Αυγή στέκονται άφοβοι απέναντι σε όλους τους  εγχώριους υπηρέτες της  παρακμής και της υποταγής στην παγκοσμιοποίηση, ανυπότακτοι και πιστοί στο μεγαλείο της ελληνικής φυλής, παλεύοντας να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια στον λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn542#ixzz4GeM6hNxO

Exit mobile version