Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Λένε στα δελτία ειδήσεων ότι ο Τσίπρας νίκησε τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά. Έκλεισε μια κάβα…για 48 ώρες… και μια ταβέρνα. Φυσικά για αυτά που ”ξέχασε” ο Σταθάκης να δηλώσει δεν τρέχει τίποτα. Το πρόστιμο στο Μητρόπουλο 375.000 ευρώ που διαγράφτηκε δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η κάβα…η ταβέρνα… και ο καστανάς… κατάστρεψαν την Ελλάδα!

Γ.Π.

«Μακεδονία» τα Σκόπια από το NBC στους Olympic Games του Ρίο – Σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο, κοιμάται η κυβέρνηση

Ότι και να κάνουμε την ανάφλεξη δεν την γλυτώνουμε. Είτε με τέμενος ,είτε χωρίς τέμενος. Είναι αυτές οι στιγμές που η πραγματικότητα είναι αναπόφευκτη. Το τέμενος θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Διότι μετά δεν θα μπορείς να το γκρεμίσεις. Το Ισλάμ δεν θα σταματήσει γιατί νομίζει ότι νικά. Και αλήθεια οι ένοπλες δυνάμεις τώρα τι να κάνουν άραγε. Και δεν μιλώ για τους στρατιώτες. Μιλώ για τους αξιωματικούς. Που θα πάνε διακοπές φέτος. Θα πάνε Μύκονο; Θα πάνε Σαντορίνη; Ή μήπως θα σβήσουν τον πόνο τους σε ένα μπουκάλι ουίσκι. Οι Έλληνες αστυνομικοί άραγε θα με λυντσάρουν αν αντισταθώ; Ή μήπως η κυβέρνηση θα “αφήσει’’ να γίνει ένα Ισλαμικό χτύπημα όπως έγινε και στις άλλες χώρες; Ότι κι αν γίνει πάντως προτιμώ χίλιες φόρες να αντισταθώ από το να κάτσω έστω και μια ώρα μαζί με πουλημένους δημοσίους υπαλλήλους που το παίζουν στρατηγοί και κορδώνονται την ώρα που η πατρίδα χάνεται.

Π.Χ.

Οι επιχειρήσεις Τηλλυρίας (4-8 Αυγούστου 1964), η πολεμική δράση της 31ΜΚ και ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής

Οι πολιτικοί του συστήματος, και όχι οι Έλληνες κατασκευάζουν τζαμί στην Αθήνα. Ξεχνούν πως το έθνος μας ήταν σκλάβος των ισλαμιστών για 400 ολόκληρα χρόνια. Οι ανθέλληνες, οπαδοί της ισλαμολατρείας, ξεδιπλώνουν τον ανθελληνισμό τους. Με γοργούς ρυθμούς, θέλουν να κατασκευάσουν τέμενος-τζαμί στην Αθήνα. Και ξεχνούν την αιώνια σύγκρουση των αντιθέτων. Αδιαφορούν για την ισλαμική τρομοκρατία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Λησμονούν πως τα τζαμιά δεν τα θέλουμε πουθενά στην Ελλάδα. Και προσπερνούν αδιάφοροι το ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν με κάθε νόμιμο τρόπο ενάντια στην ισλαμοποίηση της πατρίδας τους.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-augoustou-2016#ixzz4Gj8mPAiB

Exit mobile version