Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γι΄ αυτό μεταναστεύει η νεολαία στο εξωτερικό: Με λιγότερα από 450 ευρώ τον μήνα αμείβονται οι κάτοχοι μεταπτυχιακού στην μνημονιακή Ελλάδα

Γι΄ αυτό μεταναστεύει η νεολαία στο εξωτερικό: Με λιγότερα από 450 ευρώ τον μήνα αμείβονται οι κάτοχοι μεταπτυχιακού στην μνημονιακή Ελλάδα

Σε μια χώρα όπου η οικονομία είναι κατεστραμμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους, πλημμυρίζεται από λαθρομετανάστες και το κράτος φέρεται ρατσιστικά απέναντι στους Έλληνες, είναι επόμενο η νεολαία να μεταναστεύει μαζικά προς το εξωτερικό προς αναζήτηση ελπίδας.

Σύμφωνα με έρευνα για τους μισθούς που παίρνουν στην Ελλάδα ακόμη κι όσοι έχουν πτυχίο, τα μεγαλύτερα ποσοστά σε κάθε επίπεδο σπουδών είναι σήμερα υπάλληλοι. Όσον αφορά τις μηνιαίες αμοιβές των συμμετεχόντων βλέπουμε ότι μεγάλο ποσοστό κάθε επιπέδου σπουδών βρίσκεται στην κατηγορία από 451€ έως 1000€.

Στη Μεταλυκειακή Εκπαίδευση, Αποφοίτους Λυκείου, Γυμνασίου και Άλλο οι πλειοψηφία βρίσκεται στην κατηγορία αμοιβών από 451€ έως 1000€, ενώ η πλειοψηφία των πτυχιούχων ΑΕΙ/ΤΕΙ και διδακτορικών βρίσκεται σε ψηλότερη κατηγορία από 1001€ έως 2000€. Τα μεγαλύτερα ποσοστά όσων είναι υπάλληλοι σε κάθε επίπεδο σπουδών έχουν προϋπηρεσία πάνω από 11 έτη, οι αμοιβές τους ωστόσο δεν ανταποκρίνονται στα χρόνια εμπειρίας.

Μεταπτυχιακοί υπάλληλοι με 1-5 χρόνια προϋπηρεσίας αμείβονται με λιγότερα από 450€ και πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ με 6-10 χρόνια προϋπηρεσίας αμείβονται επίσης με λιγότερα από 450€!

Στα 11-15 χρόνια προϋπηρεσίας Μεταπτυχιακοί έχουν αμοιβές ακόμη και από 751€, ενώ Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και Μεταλυκειακής εκπαίδευσης ακόμη και από 451€! Όσον αφορά τη διακύμανση των αμοιβών τους την περίοδο της κρίσης οι συμμετέχοντες απάντησαν σε μεγάλη πλειοψηφία ότι είδαν μείωση σε διάφορα ποσοστά.

Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί στην Πατρίδα μας βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού και η νεολαία αντί να εργάζεται και να ευημερεί στην Ελλάδα, μεταναστεύει μαζικά στο εξωτερικό.

Πηγή: Ημερησία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gi-auto-metanasteuei-h-ellhnikh-neolaia-sto-ejwteriko#ixzz4Gmp85mYZ

Exit mobile version