Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ας μην μέμφονται οι Λέσβιοι κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό τους! Όταν η Χρυσή Αυγή  φώναζε και έλεγε ότι αυτή η νεοταξίτικη στημένη ψευτοφιλανθρωπία τους θα υποβαθμίσει το νησί τους, αυτοί κοίταζαν πώς θα κάνουν λεφτά λες και θα τα πάρουν στον τάφο τους μαζί!  Και βγάλανε και ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές! Δεν λυπάμαι κανέναν, ότι σπείρει ο άνθρωπος τούτο και θερίσει είπε ο Χριστός! Ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του! Χρυσή Αυγή ώσπου να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα Σ.

Τα νοικοκυριά πνίγονται στα χρέη και η κυβέρνηση της Αριστεράς επιταχύνει τις κατασχέσεις σε λογαριασμούς και ακίνητα

Κύριε Μιχαλολιάκο, τα τζαμιά έχουν πάρει άλλη έκταση στην Ελλάδα πλέον.  Ενώ όλοι οι Έλληνες πεινάνε δίνονται εκατομμύρια να προστατέψουν τα τζαμιά λες και είναι αρχαιολογικοί ελληνικοί χώροι. Τώρα πριν λίγο καιρό έδωσαν αναρίθμητα ευρώ να προστατέψουν το τζαμί του Διδυμοτείχου. Επειδή είναι το μεγαλύτερο των Βαλκανίων; Ναι είναι. Τελικά  μας ετοιμάζουν κάτι; Δεν θα τους περάσει όμως.

Α.Ρ.

Τούρκεψε και το Χίλτον! Η Dogus βάζει χέρι στο ιστορικό ξενοδοχείο – Σύντομα και στο… Μαξίμου!

Οι ανθέλληνες της ΝΔ έβαλαν πάνω από την πατρίδα τους και από την ορθόδοξη πίστη τους τον βουλευτικό τους μισθό και την προοπτική της κουτάλας. Και ψήφισαν με χέρια και με πόδια το ισλαμικό τέμενος στο Βοτανικό! Συμπεριφορές ακραίου ρεαλισμού. Πού είναι άραγε οι πατριώτες ελληνορθόδοξοι βουλευτές σου με τους μεγάλους σταυρούς; Ψήφισαν με πλειοψηφία ευρεία, υπέρ της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα! Έβαλαν την «ουρά τους στα σκέλια τους» και ψήφισαν με χέρια και με πόδια το τέμενος στον Βοτανικό! Και έπαψαν έτσι, μια δια παντός, να κοροϊδεύουν τους πατριώτες της Ορθόδοξης Πίστης ψηφοφόρους τους.

Σ.Μ.

Οι προστατευομένοι “τζιχαντιστές” του Σύριζα συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της εκκλησίας: Έριξαν βόμβες μολότωφ στην Μονή Πετράκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-augoustou-2016#ixzz4GmqU1ZxC

Exit mobile version