Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κρήτη, Αθήνα, Κεφαλλονιά

Δραστηριότητες Τοπικών: Κρήτη, Αθήνα, Κεφαλλονιά

Παρουσία Σουηδών εθνικιστών του Nordic Resistance Movement πραγματοποιήθηκαν στην Τοπική Οργάνωση Χανίων ομιλίες ιδεολογικού και πολιτικού περιεχομένου. Συζητήθηκε επίσης το τεράστιο πρόβλημα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β΄Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου με θέμα: “Ισαάκ, Σολωμέ, δεν σας ξεχνάμε ποτέ”.

Στην αρχή πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Βουλδής όπου αναφέρθηκε εν συντομία  στα γεγονότα του Αυγούστου του 1996 όπου οι τούρκοι για μια ακόμη φορά αποδείχθηκαν στυγνοί φονιάδες και βάρβαροι, σκοτώνοντας τους δυο Ήρωες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος όπου αναφέρθηκε  εκτενώς στα γεγονότα  και επισήμανε ότι παρά που εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα σύλληψης για τους δολοφόνους, όπως του αξιωματικού του τουρκικού στρατού και πράκτορα της μυστικών τουρκικών υπηρεσιών και πρώην υπουργού του ψευδοκράτους Κενάν Ακίν, κανένας από τους δράστες δεν έχει συλληφθεί.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες θα τιμούν πάντα τους δυο νέους Εθνομάρτυρες και η Ανδρεία τους θα μας εμπνέει για τους αγώνες που δίνουμε για την Πατρίδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες τιμήσαμε (μόνο εμείς στο νησί, για άλλη μια φορά) το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Εθνάρχη συμπατριώτη μας, Ιωάννη Μεταξά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας το Σάββατο 6/8/2016. Στην ομιλία του, ο Γραμματέας του Πυρήνα, Δάβουλος Χρήστος, αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που επιτελέστηκε στην Ελλάδα, σε μόλις τέσσερα χρόνια, από την κυβέρνηση Μεταξά, το οποίο οδήγησε στο Έπος του ’40, εν αντιθέσει με το τεσσαρακονταετές «δημοκρατικό» καθεστώς της «μεταπολίτευσης», που οδήγησε την Ελλάδα στο χάος, στην αναρχία και στην απόλυτη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα (κοινωνία, οικονομία, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, θρησκεία, πολιτισμό, αθλητισμό κλπ.). Η τετραετία Μεταξά, ασφαλώς και θ’ αποτελέσει οδηγό στα σχέδια της επόμενης Εθνοσωτηρίου Κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής, για την αναδόμηση του Εθνικού Κράτους των Ελλήνων. Αλύγιστοι μπροστά στην πίεση του αιμοβόρου καθεστωτικού συστήματος της «δημοκρατίας» τους, κρατάμε τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης ψηλά και συνεχίζουμε τον Αγώνα μέχρι τη Νίκη ή τον Θάνατο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-krhth-athhna#ixzz4GrGvUfSg

Exit mobile version