Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όμηρος των λαθρομεταναστών το κράτος: Επεισόδια στη Χίο, παρέλυσε η Θεσσαλονίκη για μιάμιση ώρα

Προειδοποίηση προς τους Έλληνες απέτειναν οι λαθρομετανάστες, αφού σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατάφεραν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά, με αφορμή τις καθυστερήσεις στην απόδοση ασύλου.

Στην Χίο, Ιρακινοί που προφανώς δεν δικαιούνται άσυλο, απέκλεισαν τους «εθελοντές» μέσα στο Hot Spot στη Σούδα της Χίου, απαιτώντας να πάρουν άμεσα άσυλο. Το συμβάν έληξε με μικρής εκτάσεως επεισόδια, αφού πήραν άμεσα διαβεβαιώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πρόσφυγες και συνεπώς πρέπει να απελαθούν άμεσα.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εκεί «πρόσφυγες» που διαμένουν στα Διαβατά, πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, παραλύοντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας… καλύτερο κλιματισμό.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν είχαμε τα συμβάντα προηγούμενων ημερών με μαχαιρώματα, σπασίματα δομών και τα τοιαύτα. Παρόλα αυτά φάνηκε για άλλη μία φορά η γύμνια του κράτους, αφού τα εκτεταμένα επεισόδια είναι προ των πυλών και στο «χέρι» των αριστεριστών υποκινητών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omhros-twn-lathrometanastwn-to-kratos-epeisodia-sth-chio-pareluse-h-thessal#ixzz4GrJye3Mp

Exit mobile version