Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επαινετικά σχόλια για την απόδοση τιμών στους Ήρωες της Α’ ΜΚ σε στάση προσοχής από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη

Επαινετικά σχόλια για την απόδοση τιμών στους Ήρωες της Α’ ΜΚ σε στάση προσοχής από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη

Πολλά και ποικίλα θετικά σχόλια απέσπασε η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων και η απόδοση Τιμών σε στάση προσοχής στους νεκρούς Ήρωες από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη.

Δυο μέρες μετά και το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από αναπαραγωγή ρεπορτάζ και θετικών σχολίων για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, ιδιαίτερα αφού γίνονται και οι κατάλληλες συγκρίσεις με τα σκύβαλα του Σύριζα που ασεβούν μπροστά στα μνημεία των Ηρώων του Ελληνισμού.

Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του veteranos.gr:

“Κυριακή πρωί της 31ης Ιουλίου στο Μάλεμε το Στρατόπεδο Αποστολάκη της 1ης ΜΑΛ ,το μνημόσυνο των Πεσόντων Καταδρομέων  σε εξέλιξη και η ατμόσφαιρα βαριά και άκρως συγκινησιακή. Το ριζίτικο της Καρδιάς στην Μνήμη των Πεσόντων Καταδρομέων απο τους ίδιους τους Καταδρομείς θυμίζει αρχαία τραγωδία, λες και οι Θεοί κατέβηκαν στο κάτω κόσμο μαζί με την λύρα του Ορφέα να κλάψουν για το Χαμό των Καταδρομέων.

Οι Ριπές στο προσκλητήριο των Πεσόντων με την Κραυγή του Αξιωματικού …Έπεσαν Υπέρ Πατρίδος» θυμίζει σπαραγμό και όλοι κατεβάζουν τα κεφάλια. Κατάθεση Στεφάνου από τους Επισήμους και τους Πολιτικούς στο Μνημείο…

Η «Προσοχή όμως που χτύπησε» κατά την κατάθεση του Στεφανιού ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ήταν τέτοια που «κούφανε» ακόμη και τους Καταδρομείς! Συμφωνείς ή διαφωνείς με τις πολιτικές απόψεις του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, δεν μπορείς παρά να επισημάνεις την στάση του στο Μνημείο των Πεσόντων Καταδρομέων του Μάλεμε!”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epainetika-scholia-sto-diadiktuo-apo-thn-apodosh-timwn-stous-hrwes-ths-amk#ixzz4GrNTBKtN

Exit mobile version