Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας, Σταϊνμάιερ: Τρέμω στο ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ!

Υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας, Σταϊνμάιερ: Τρέμω στο ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ!

Τους χειρότερους εφιάλτες της πολιτικής ορθότητας, του ψευτοπροοδευτισμού και των τοκογλύφων αναμένεται να ζωντανέψει μια πιθανή εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, γι΄ αυτό έχει πέσει πάνω του όλο το παγκόσμιο σύστημα να τον εξαφανίσει.

Τελευταίο δείγμα πολεμικής εναντίον του, ώστε να μεταπειστεί ο αμερικανικός λαός και να ψηφίσει την εκλεκτή Χίλαρι Κλίντον, είναι η δήλωση της εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία σχολίασε ότι “ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ «δεν είναι ουδέτερος» στο θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, καθώς ανησυχεί για τις εξελίξεις σε περίπτωση εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ“.

«Δεν είναι πράγματι ουδέτερος σε αυτό το θέμα, διότι είναι της άποψης ότι, εάν ακολουθήσουμε τις δηλώσεις του Τραμπ, τότε πρέπει πραγματικά να φοβηθούμε για το τι θα απογίνει αυτός ο κόσμος ή τι θα μπορούσε να απογίνει, εάν γινόταν όντως Πρόεδρος. Απαντώντας σε αντίστοιχη ερώτηση για την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών προσέθεσε ότι ο κ. Σταϊνμάιερ «έχει σαφέστατα όχι την ίδια εντύπωση».

Να τονιστεί ότι ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών σε κομματική εκδήλωση των Σοσιαλδημοκρατών το περασμένο Σαββατοκύριακο, χαρακτήρισε τον Τραμπ «κήρυκα μίσους», αναφερόμενος στο «τέρας του εθνικισμού» και στον λαϊκισμό που εξαπλώνονται σε όλον τον κόσμο.

Μια… φιλική συμβουλή προς τους επίδοξους διαμορφωτές της κοινής γνώμης: Τα ίδια κάνατε και στο περυσινό δημοψήφισμα στην Ελλάδα και στο Brexit και σας έφαγε το μαύρο το σκοτάδι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-ejwterikwn-ths-germanias-tremw-sto-endechomeno-na-eklegei-o-tramp#ixzz4GxpyuKAL

Exit mobile version