Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με τίτλο: “Κείμενα στη Δύση ενός Αιώνα”

Όταν αναγγείλαμε ότι η Χρυσή Αυγή πρόκειται να εκδώσει εβδομαδιαία εφημερίδα μέσω του Πρακτορείου Τύπου, εφημερίδα που θα κυκλοφορεί από τα περίπτερα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πίστεψαν πως λέμε ψέματα! Το πρώτο που είπαν ήταν πού θα βρούμε τα λεφτά. Το μυστικό ήταν κάποια χρήματα ενός σημαντικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, του φίλου και συναγωνιστού Π.Ζ., που για καλή μας τύχη είχε κερδίσει σε ένα τυχερό παιχνίδι.

Όταν εκδόθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1993 η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», πολλοί ήσαν αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα συμπληρώσει ούτε δέκα φύλλα. Τότε είχα γράψει ένα κείμενο στη στήλη «Η Εφημερίδα μας» όπου τόνιζα ότι ο μόνος τρόπος για να κλείσει αυτή η εφημερίδα είναι να δώσει την σχετική εντολή ο εισαγγελεύς. Διαψεύσαμε τους πάντες και ήδη σήμερα η εβδομαδιαία εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», που πολεμήθηκε από όλους και από όλα σε αυτή τη χώρα πλησιάζει το φύλλο με αύξοντα αριθμό 400.

Από το πρώτο φύλλο της κυκλοφορίας της μέχρι και σήμερα στην τελευταία της σελίδα υπάρχει ένα άρθρο, όχι πάντα με σταθερό περιεχόμενο, που υπογράφεται από τον εκδότη της εφημερίδος. Κατόπιν επιθυμίας και προτάσεως φίλων και συναγωνιστών, έγινε μια επιλογή των άρθρων αυτών από τα φύλλα 1 έως 300 και έτσι φτιάχτηκε το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.

Διαβάζοντας τα άρθρα αυτά θα καταλάβετε: α) ότι η γραμμή της Χρυσής Αυγής παραμένει σταθερή, β) ότι οι πολιτικές προβλέψεις της δυστυχώς επαληθεύθηκαν και γ) ότι η φλόγα που υπήρχε από το πρώτο της φύλλο, υπάρχει μέχρι και σήμερα. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Λαϊκές Εθνικιστικές Εκδόσεις και μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο με 8 ευρώ στο τηλέφωνο 6949361466 Δευ.-Παρ. 9.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kukloforhse-to-neo-biblio-tou-archhgou-ths-chrushs-augh-n.g.michaloliakou-m#ixzz4GxquPoGk

Exit mobile version