Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την ίδια κοροϊδιά και ολέθρια πολιτική Σαμαρά ακολουθεί ο Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό

Την ίδια κοροϊδιά και ολέθρια πολιτική Σαμαρά ακολουθεί ο Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό

Κακώς διαμαρτύρεται η Νουδούλα για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα και για την γενικότερη μεταναστευτική πολιτική της συγκυβέρνησης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνοδοιπόροι του συνεχίζουν την πολιτική του Αντωνάκη Σαμαρά.

Έτσι, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε υπερηφάνως «νέες επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις πατρίδες τους τον Ιούλιο». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «1.204 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν τον Ιούλιο στις χώρες καταγωγής τους, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης», δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για απελάσεις, παρά το γεγονός ότι αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη λέξη, αναφερόμενοι σε «επιστροφές».

Περί τίνος πρόκειται; Οι μισοί εκ των 1.204 είναι Αλβανοί και πράγματι απελάθηκαν – για να επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, από τα αφύλαχτα σύνορά μας.

Οι άλλοι μισοί όμως (107 από το Αφγανιστάν, 86 από το Ιράκ, 58 από το Πακιστάν, 57 από την Γεωργία, 53 από το Ιράν και 39 από το Μαρόκο, επέστρεψαν επειδή το ήθελαν οι ίδιοι, μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν και οι συριζοψεκασμένοι…

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosfugiko-metanasteutiko-o-suriza-sunechizei-thn-politikh-samara#ixzz4H0sf4iMY

Exit mobile version