Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε οι άτεγκτοι διεθνείς τοκογλύφοι χαρίζονται στην Πορτογαλία για το έλλειμμά της;

Γιατί άραγε οι άτεγκτοι διεθνείς τοκογλύφοι χαρίζονται στην Πορτογαλία για το έλλειμμά της;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πριν από λίγες μέρες, ο φοβερός και τρομερός Σόιμπλε είχε παρέμβει σε Ευρωπαίους αξιωματούχους να πάρουν πίσω τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε Ισπανία και Πορτογαλία, λόγω των ελλειμμάτων τους – παραβίασαν το 2015 τα όρια της Ε.Ε. για έλλειμμα 3% του ΑΕΠ.

Και του έγινε η χάρη, καθώς το συμβούλιο ΥΠΟΙΚ της ΕΕ έθεσε νέες προθεσμίες σε Ισπανία και Πορτογαλία για να μειώσουν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα, συμφωνώντας στην ακύρωση της επιβολής προστίμων. Πλέον, η Ισπανία θα πρέπει να έχει ρίξει το έλλειμμά μέχρι το 2018 και η Πορτογαλία μέχρι το τέλος του 2016.

Πρόκειται βεβαίως για ένα «ρουσφέτι», το οποίο δεν γίνεται τόσο για την Ισπανία (στην οποία, παρά το ότι έγιναν προσφάτως και δεύτερες εκλογές, δεν υπάρχει ακόμα κυβέρνηση), αλλά για την Πορτογαλία, που έχει κυβέρνηση. Και γιατί οι άτεγκτοι διεθνείς τοκογλύφοι χαρίζονται στην κυβέρνηση της Πορτογαλίας;

Διότι στην συγκυβέρνηση του «Λαϊκού Μετώπου» που υπάρχει στην χώρα (μέλος της Ε.Ε. αλλά και του ΝΑΤΟ…), συμμετέχει και το Κ.Κ. Πορτογαλίας, που μαζί με το ΚΚΕ είναι τα τελευταία σταλινικά κόμματα της Ευρώπης. Και ως γνωστόν (από την Ελλάδα…), τα κομμούνια είναι προστατευόμενο είδος για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Και οι μόνοι εχθροί είναι οι εθνικιστές!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-arage-oi-ategktoi-diethneis-tokoglufoi-charizontai-sthn-portogalia-gi#ixzz4H1eUrWjc

Exit mobile version