Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τολμούν και μιλούν οι ΚΚ€δες για το «τηλεοπτικό τοπίο» που έχουν στασίδι στα πάνελ της διαπλοκής

Τολμούν και μιλούν οι ΚΚ€δες για το «τηλεοπτικό τοπίο» που έχουν στασίδι στα πάνελ της διαπλοκής

Η ελληνική πολιτική σκηνή κυριαρχείται από έναν ιδιάζοντα πολιτικό σουρεαλισμό, ο οποίος φτάνει στα όρια του γελοίου, θεωρώντας ότι ο Λαός τρώει κουτόχορτο και δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Είναι στιγμές, λοιπόν, που οι πράξεις και οι δηλώσεις των πολιτικάντηδων προκαλούν μία θυμηδία αμηχανίας, αφού δεν ξέρει κανείς αν θα πρέπει να γελάσει ή να κλάψει.

Μία τέτοια στιγμή ήταν και η ανακοίνωση του ΚΚ€ για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και του επικείμενου διαγωνισμού. Πριν πούμε το οτιδήποτε σας παραθέτουμε το «σχόλιο» του Γραφείου Τύπου του ΚΚ€:

«Το ξαναμοίρασμα της πίτας ανάμεσα στα επιχειρηματικά συμφέροντα στο χώρο των ΜΜΕ, αλλά και η δημιουργία ενός πιο φιλικού τηλεοπτικού περιβάλλοντος για την κυβέρνηση, αξιοποιώντας φυσικά και τα νέα «τζάκια» του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο βασικός στόχος του διαγωνισμού, ο οποίος φυσικά δεν αλλάζει ακόμα κι αν διευρυνθεί ο αριθμός των αδειών, όπως αφήνουν να εννοηθεί κυβερνητικά στελέχη. Το νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα είναι εξίσου «διαπλεκόμενο», αντιδραστικό, εχθρικό προς την αντικειμενική ενημέρωση του λαού, όπως και το σημερινό, αφού τα κανάλια και οι συχνότητες θα εξακολουθούν να ανήκουν στους μεγάλους επιχειρηματίες»

Ξεπερνώντας την αρχική αμηχανία που προκαλείται κοιτώντας στην άβυσσο του πολιτικαντισμού και ιδιαιτέρως του σταλινικού τμήματος, έχουμε να απευθύνουμε κάποιες ερωτήσεις, προσδοκώντας το «σχόλιο» του Γραφείου Τύπου του ΚΚ€:

α) Στο «παλιό» ραδιοτηλεοπτικό τοπίο συμμετείχατε και εσείς μέσω του 902 με τις διαφημίσεις για κατσαρόλες. Αυτό σημαίνει ότι αυτοπροσδιορίζεστε ως αντιδραστικοί και εχθρικοί προς την αντικειμενική ενημέρωση του Λαού; Ρωτάμε, γιατί αυτή η κρίση αυτογνωσίας μας εκπλήσσει.

β) Στο «νέο» διαπλεκόμενο τηλεοπτικό πεδίο φιλοδοξεί να βρεθεί και η παλιά συχνότητά σας, για την οποία εισπράξατε καπιταλιστικά ευρώ. Συνδιαλέγεστε και συναλλάσσεστε με διαπλεκόμενους «σύντροφοι»;

γ) Τα καπιταλιστικά ευρώ που εισπράξατε, σε ποια off shore τα παραχώσατε; Έχει off shore στην Σοβιετία;

δ) Γιατί πιάνετε στασίδι σε όλους τους διαπλεκόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς και δεν διαμαρτύρεστε, απέχοντας από τα κανάλια των νταβατζήδων;

Διαβάστε επίσης: Γ. Λαγός: Ιδού τα ντοκουμέντα των σκανδάλων του ΚΚΕ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/milane-kai-oi-koukouedes-gia-to-thleoptiko-topio-pou-echoun-stasidi-sta-pan#ixzz4H7qlhFXW

Exit mobile version